|
![]() |
#1 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
(riješeno) Pioneer pržilica ne otvara ladicu
Pržilica pioneer, model DVR-217 neće otvoriri ladicu. LED-ica gori stalno, da bi ju dugim držanjem gumba ugasio. Otvorio sam ju s iglom, stavim CD i sam zatvorim, jer neće povući ladicu i ne čita. U windowsima je vidljiva, device manager sve ok veli, a ona neće radit. Probao sam ju flashat, ali ili sam pacijent, ili se stvarno ne može. Imam 64b 7, ali dvrflash očito neće na 64bitnim radit. Sugestije i prijedlozi?!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kupi novu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
o kod mene slični problemi. neće da otvori,izvučem je iz kučišta i udaram odozdo da otvori,pa opet udaram da zatvori,pa opet da očita. ali ok radi i nije se naradila.benq dw1655 mislite da je to popravljivo? financijski sam u banani i 200kn,za nešto što ne trebam često mi se ne daje,ako baš ne moram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za 200 kn mora biti pozlaćena sa 5 godina garancije. Šta fali ovome za 120 kn i 12 mj. garancije? http://www.supernet.hr/webshop.php?H...rodID=M0120309 Jedan vikend nema izlaska i ušparao si 120 kn.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
ne izlazim već dugo,ni na kavu,a kamoli gdje drugdje. za neku samsung-ovu sam čuo ružna iskustva,ne mora biti da je to ta. lastika se ne vidi kad se skine lim,a nisam htio riskirati da se sve raskupusa totalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#10 |
Registered User
|
nije problem 150kn za pržu,ali slabo je koristim pa ostari i ne radeći. vremena su,na žalost takva da mi je i tih 150kn luksuz. naročito ako kad bude trebala zakaže kao i ova koju sad imam,a nije spržila 100 dvd-a i cd-a. preporučena mi je lite-on koja je sada 160kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja Pioneer prza (vidi moj komp) takodjer povremeno zasteka, tj. ladica se nece otvori iz prvog pokusaja.. To ja sredim na nacin da izpritiskam tipku za otvaranje jedno 5-6 puta za redom i ladica proradi.. Sto se tice przenja/citanja raznih medija, tu nemam nikakvih problema.. Za sad mi se cisto neda za*ebavati s garancijom (iako je imam) sve dok ova przi i cita, tj. dok se ladica bude otvarala kako tako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
ako imaš garanciju odmah je iskoristi,istekne a ni ne primijetiš i što onda?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
da podignem malo temu ![]() čitajući sve skužio sam da imam brdo raznih dvdromova i što sam uradio: izabrao one dvdrw koji ne otvaraju ladicu na pritisak gumba, ručno putem spjalice otvorio. odmah se vidi motorić i gumica do zupčanika. onda sam tako pootvarao sve što imam od neispravnih i usporedio razmak između motorića i zupčanika, skinuo sam gumicu sa "prvog manjeg razmaka" odvijačem i laganao navukao na ovaj što radi al ne otvara. Naravno odmah je proradilo se kao da je novo ![]() Posao od 2 minute, bez rastavljanja dvd-a, samo sam ladice izvukao van putem spajalice koju sam gurnuo u "onu rupicu" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|