|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
PC se ugasio i više ne pali
Pozdrav. Ovako, prije 2 tjedna sam kupio novi pc i sam sastavio sve je normalno radilo sve do jucer. Bio sam na internetu i samo odjednom se komp ugasil i osjetil se miris iz napajanja. Kad stisnem na on gumb od kustista nista ne reagira, svjetli samo na maticnoj lampica od power gumba. Probal sam izmjerit napon na napajanju i samo ima na konektorima od maticne. Stavil sam ga u stariji pc i isto se desava, svjetli zelena lampica od maticne i osjeti se miris paljevine iz napajanja. Sad me zanima jer mi moze otici i maticna ili graficka zbog toga? I posto zivim na selu imam velike promejene u naponu, pa jel moguce da radi toga napajenje pregorilo? I dali uzimam UPS? Napajanje je corsair 950W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je napajanje otišlo. Slobodno ga reklamiraj prodavaču. Za nestabilan napon bi UPS bio prava stvar i svakako bi ti preporučio nabavku jednog. Ako mogu sugerirati - 950W napajanje je sigurno previše za tvoju konfu. Neka ti zamjene za slabije, a za ostatak love uzmi UPS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma znam da je 950W previše trenutno, al kad sam vec kupio novi pc htio sam stavit jako napajanje jer imam 4 slota za grafice. Pa kad jednom stavim jos 1-2-3 da ne moram mjenjat napajanje. Samo se nadam da mi nije uz to matična i grafička otišla. A UPS ću uzet kad mi dode napajenje iz servisa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|