|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Lifebook e780 wireless
Iz nekog razloga wireless je prestao raditi. Nisam skuzio sto se tocno desilo, no nakon restarta ne mogu naci niti jednu mrezu, a znam da ih ima. Probao sam s reinstallom drivera, restore point, ali nista nije pomoglo. Skinuo sam i wireshark da vidim salje li sta preko, ali nista od toga. Javi mi: "The capture session could not be initiated (failed to set hardware filter to promiscuous mode). Please check that "\Device\NPF_{0E95628E-8E21-47BC-AC41-EA79333F90D7}" is the proper interface." Sad, cini mi se da su se stvari u registry-u malo promijenile pa me zanima ima li itko ideju kako to popraviti? Probao sam unistalirati drivere pa pokrenuo CCleaner i onda pustio XP da sam instalira drivere, ali opet nista. BTW svaki put kada spojim LAN automatski mi se disable-a WLAN, no tako je bilo i prije pa je radilo... Inace, u device manageru sve izgleda ok, u BIOS-u je wireless enable-an, jednostavno ne salje nista, a kada iskljucim promiscous mode u Wiresharku tada se ne buni, ali paketa nema nikakvih. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj staviti neki Live OS jer će to u potpunosti isključiti windows drivere iz upotrebe. Ukoliko ni tamo ne radi, onda bi mogao biti problem hardverske prirode, a ako radi onda bi ti preporučio reinstal winsa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
I jeli možda riješeno - desio mi se isti problem - Atheros Utility kaže da je Radio Disabled ... Pozdrav, Stamba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|