|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Slabo učitavanje
Treća sreća za temu ![]() Dakle prvo komponente kompa o kojem se radi: i7 950 sa x58 pločom od gigabytea, 2 pločice po 2 gb ddr3 rama na 1333mhz, napajanje je corsair hx650, grafa je 6870 od sapphirea, ako sam što preskočio pitajte. Ništa nije clockano, sve stock, matična mi je već jednom otišla sama od sebe, stavio sam novu - istu, bios sam namjestio. Dakle problem je u dvd čitaču. Promjenio sam dva nova od jučer, ona najjeftinija Asusa jer sam mislio da ne rade, dakle želim nanovo instalirati windowse ali instalacijski cd se jedva učitava, dakle učitava se ali totalno šteka, neće loada sve kako treba, itd.. Probao sam novi instalacijski cd, ista priča, istovremeno na drugom kompu ti cdi rade normalno. Probao sam promjenit sata ulaze nema pomaka. U čemu bi mogao bit problem? Htio bi ispitat sve opcije prije nego se odreknem cijelog kompa i u kompletu sve odnesem na garanciju. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Sada primječujem da bilo kakav proces traje malo duže nego bi trebalo. Znači memorija je vrlo lako? ![]() Edit: tek sad vidim da je ovaj memtest za x86 windowse, to mi ne igra, treba mi nešto za 64bitne. Pokrenuo sam sad Windows memory diagnostic i nije nasao nikakve errore. Može li biti nešto procesoru? Zadnje izmijenjeno od: Starsailor. 12.01.2011. u 23:37. |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Matična ili RAM. Probaj flashat BIOS matične na zadnju službenu verziju. |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|