|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
matsonic se ne javlja
Frend mi ima Matsonic MS9107C - motherboard - ATX - P4X266A i nakon par dana nekoristenja upali i dodu na ekran samo oni podatci o maticnoj te nista vise.... Prije zadnjeg gasenja je radio normalni sa winn xp.... Vadio bateriju ali opet isto,vent,proca i grafe vrtea lampica od harda stoji na crvenom(zel.kad vrti hard)... Savjet da ga ozivimo ima li itko i kako???? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iiiii.............. apsolutno nevazno koji je procesor, koji i koliko rama, graficka, napajanje? ovako na blef - izvadi rame, graficku, hard, optiku - ostavi samo procesor, maticnu i napajanje. ako nema spojen sistemski zvucnik - obavezno ga spojiti. upali komp, ako nema nikakvih beep-ova, otisao procesor/ili maticna/ili napajanje. uglavnom mora beep-ati da mu nedostaju rami pa graficka (osim ako nema integrirane, neda ni se guglati da li ploca ima IGP) ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sinoc je sve proradilo i radio je dok nije ugasen,a danas je probao upaliti nece nista sem ventova a i monitor ne pali,pa je poslije par desetaka restarta upalio monitor samo do onog dijela podataka o maticnoj te nista vise,slijedeci restart opet ne pali monitor,..... Vadio sam rame,grafu te iskljucio hard ni traga o beepuu... Sta sad??? |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne znam ni sam nista vise,popizditus..... Prilikok tamo nekog po redu restarta poceo davati 1 dugi i dva kratka beepaaa,,,hajd grafa nije ok,nademo kod frenda neku staru valjda ispravnu grafu i ustekamo kad isto svira,izvadimo vani i dizemo sistem bez grafe kad ono opet isto svira..... Vratimo staru par restarta pa proradi e sad do kad |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|