| 
 | |||||||||||
|  22.01.2005., 20:49 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Osijek 
				 | 

TV kartica-problemi s instalacijom
			 Eddie ima mali problem,tv karticu Leadet winfast RM ne može instalirati otlad je matroksicu zamjenio s radeonom 9600,a sada 9500.Windowsi prepoznaju karticu(device manager-multi media video controller)ali ne može instalirati drivere.Tijekom instalacije javi se poruka "Not supported! oo".Hard disk je formatiran,kartica vozana po pci utorima,probano je bez modema i zvućne. Riješenje problema je...? EDIT:Zaboravio sam napisati,on ne može na net pa je rekao meni da pitam. Da li da je reklamira ili ima još neka fora za isprobati' Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 22.01.2005. u 23:46. | 
|   |   | 
|  23.01.2005., 12:05 | #2 | 
| Administrator Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Sesvete 
				 | A ručna uvaljotka drivera? Browse do .inf fajla pa onda? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  23.01.2005., 13:34 | #4 | 
| Junior Member Datum registracije: May 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Ja imam leadtek ali expert model i imam radeon 9600 i nemam problema.. Mozda kartica ima problema sa radeon 9600, al mislim da su sanse za to male. Download najnovijih drivera,i najnovijeg pwr-a sa leadtekove stranice, pa nek proba s tim 
				__________________ | 

|  24.01.2005., 14:41 | #6 | 
| driver Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: zagreb 
				 | 

winfast
			 Iz vlastitog iskustva s Winfasticom : poruka NOT SUPPORTED se u pravilu javlja onda kad računalo ne "vidi" karticu kao komad hardvera i ne da instalirati drivere. Probaj sve deinstalirat, izvadit karticu i , protivno naputku u manualu, pusti windowse da sami instaliraju sve potrebno  a ti poslije samo instaliraj sve iz foldera Winfastv, pusti da se sve odradi do kraja i daj računalu da se restarta kad god to traži. | 
|   |   | 
|  24.01.2005., 15:17 | #7 | 
| Junior Member Datum registracije: May 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | ak su stari mjesec i pol , ne bi trebalo bit problem.. Ja bi probal panoraminu metodu 
				__________________ | 
|   |   | 
|  24.01.2005., 20:47 | #8 | 
| Eddie Datum registracije: Mar 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Odnjeti ću sutra karticu kod Veki-Os pa budem vidio radi li ili ne. Već mi se gadi stavljati ju u komp i svaki put gledati jedno te istu stvar.  Dok sam imao Matrox G400 kojeg sam prodao za 50KN sve je bilo u redu. Sad se vratim na Ati-a i  . Javit ću vam šta je bilo... Hvala 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |