|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Compaq 6510b - lokot ili ne?
Ukratko, samo me zanima pouzdan odgovor. Imam laptop Compaq 6510b i on je trenutno zaključan (dobiven od firme), trenutno ne mogu "probiti" (saznati) Windows XP šifru (XP je gore) pa sam mislio napraviti format i nove windowse gore staviti. Ono što me zanima ima li još kakvih mogućih zaštita, tipa BIOS, tvrdi disk ili tako nešto? Da nebih napravio format a kad ono traži me neku drugu šifru koju onda nikako neću saznati bez odlaska na servis/proizvođača? Znači trenutno me samo traži običnu Windows šifru za korisnika, ništa više. Znači normalni format bi riješio sve probleme? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Izvadi hard, probaj upaliti, ući u bios pa vidi. Inače, po gore napisanome, format rješava stvar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Imao si sreće. Ja imam 1 6720s u firmi sa supervisor passwordom u biosu. Ali to nije sve, jedino je hdd enejblan kao boot device. Ne pomaže ni hiren ni ništa. Čim dođe zamjena (zaposlenik ga koristi sada) ide na rastavljanje i traženje načina reseta biosa. Usput, jel zna netko kako napravit CCMOS na tom laptopu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da, hiren je super za to kad na os-u ima loz ali kad je u biosu, mos se fuckat..xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|