|
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Prvi dojam je pozitivan, jedino sto je negativno je to sto su ljudi nakon 7 sati igre bili 85, ja sam trenutno 83, instance mi se svidaju, velike su, odlicna mi je atmosfera, zone su puno vece nego sto sam ocekivao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
ma kakvih 7, ludi athene je dosao na 85 za 5 sati, ako je vjerovati mmo-championu lol. A ja mislio da nema sanse, da ce trebati puno vise od 28 sati, kolko je trebalo za prvi 70 lol
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jako velika greska, 5 sati za 5 lvla je smijesno i to je cisti fail blizzarda, jedino sto ja vidim kao manu ove expanzije za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
e momci, aj mi recite ak bi ja sad poceo igrat wow, znaci nikad ga nisam igro, sta mi sve treba? nisam skuzio na koji nacin se to krece igrat ako se krece sad kad su vec 3 ekspanzije vani.. jel mi dovoljan normalan wow il moram nabavit i sve ekspanzije odma? i jel se ispalti kupit acc od nekog kom se neda vise igrat il da novo kupim? znaci ja bi kreno od 0, nebi iso igrat sa necijim likom u slucaju da kupim acc od nekog jer mi to nema smisla posto nisam nikad igro to. puklo me nes, vise mi na vrh glave fps-ova i sveg ostalog sta sam dosad igro, pa reko da probam ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa ne moraš kupiti sve odmah, možeš i sa classicom igrati, no imaš limite (level, zone, instance) te nećeš naći skoro ništa igrača za svoj level, bit će ti dosadno, nećeš moć trgovat jer je ekonomija za one 85. levela čekat ćeš po par sati za grupu, uglavnom bit će ti toliko dosadno da ćeš odustat brzo. Ima onaj wow+bc za nešto sitno eurića, nadoplatiš i za wotlk te kada dingaš 70, nadoplatiš i za kataklizmu kad dingaš 80. skup je sport za ovako nabrzinu odjednom sve to kupiti. svakako imaš i 10 dana trial, ima i on svojih ograničenja no možeš skinut da vidiš kako to izgleda. ja nebih kupovao ili prodavao svoj acc nikad. to je moje, moja mail adresa, tajno pitanje, banovi (kojih nemam), moje ime i prezime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
fala na odgovorima. evo skinuo sam trial pa cu to igrat 10ak dana da vidim oce bit sta od tog il ne. taj trial je defaultna verzija, bez ekspanzija? naso sam na g2play.net wow bundle, igra + sve ekspanzije + 30 dana za 469kn ak se dobro sjecam.. to mi se ok cini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
imaš i preko blizzardove stranice za kupiti i sve je automatski nadogradnja. logiraj se na https://eu.battle.net/login/en/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kakva vam je latencija ingame? ja sam si stavio trial sada, nisam igrao pol godine pa da vidim malo, i prije mi je uvijek bila 50-70, a sada oko 300 probao ostale igre i speedtest, sve super, samo wow stvara probleme, deletao wtf cache i još neke foldere da se resetiraju i ništa igra u pozadini ne skida nikakav update, probao čak na 2 rutera različita isti problem ako netko ima nešto korisno za predložit ![]()
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ja san diga winse na novom disku, i skidam wow dok igram... odnosno cim prodje na onom toolsu odnosno launcheru... nakon sto mi je prosa setup, moga san igrat, i kad udjen u igru pise mi i gore po sredini ekrana da trenutno skida i dole di mos gledat latenciju i frameove ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Reko sam da necu igrat....da da....dovraga. Bozicni soping ce ipak bit. Nemrem ja bez wow-a argh |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Igram s frendovim druidom (nazalost nije u guildu) i dosao do 85lvla u roku 2-3dana, nakon 2 godine ne igranja ![]() Promjena starog kontinenta i nove lokacije to mi se veoma svida, ali manjak questova je po meni jedan veliki fail, jednostavno nemas sta raditi dok cekas mjesto za instancu... :P Meni nije nesto, ocekivao sam vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Uskoro kupujem novi laptop na kojem bi se naravno i igrao (WoW prvenstveno). Kako cu biti na putu bit ce mi potreban i mobilni internet. Ici cu na Vip mobilni internet pa me zanima kako se WoW ponasa kad se igra bezicno preko laptopa (USB wireless stick). Neznam da li su veliki ping-ovi, trza li igra i sl. tome...? Graficka ce biti vjerojatno ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 pa pretpostavljam da nece biti problem s te strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Pretpostavljam da ce i preko USB wireless stick-a takodjer sve biti ok/normalno. Doma sam nedavno umrezio jedan laptop na moj wireless router i sve je bilo dobro (jedino nisam bio u instanci pa neznam da li tu raste ping, dolazi li do trzanja). Ali kako necu imat prilike spajati se na routere (osim doma), koristit cu USB wireless stick. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Guest
|
Ja igram WoW preko tog Vipneta i hvalim Boga kad ugledam ping ispod 250. ![]() Može se solidno radit questove, i 10-man raid. PVP i 25man ko da i ne postoje. |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() I vise nego dovoljno, kvestanje, profesije i 5 man HC instance. Raide ionako doma radim na desktop pc-u. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Guest
|
Dok god nisi tank, nema problema. ![]() Ja gledam na mobilni net kao na prvu pomoć, odem na AH, malo levelam, i lagano nekad neku instancu, čisto da Daily HC ne bi propustio. ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Leveliranja vise nema, 85 je tu, al profesije, daily i HC zasto ne ![]() Ako se to moze uredno igrati, ja zadovoljan. Ostaje mi da izaberem sta kupiti, vip, t-com ili tele usb stick. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Ronon Dex
|
Treba mi mobilni internet (usb stick) jel laptop koristim samo kad sam na "terenu" (hotel, brod, motel, ledina... i sl) pa pretpostavljam da je najjednostavnije imat usb stick. Doma koristim desktop pc/bnet i zadovoljan sam s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.wowinterface.com/download...atencyFix.html za ljude koji zele popravit svoj ping, nije tolko wow fix, kolko "mrda" po windowsima, osobno mi "skreše" ping ispod 100 (oko 75 je sad) na iskonu, na tresnjevci prije i s t-scumom i dok je iskon doso bez tog malog cuda sjedio sam na 220 :S a katom sam odusevljen, jos da sam malo prije poceo raidat... di ces veceg veselja ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|