|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Program za gitaru !
Treba mi savjet oko programa za "mjuzu", t.j sviram gitaru i htio bih program kojim se mogu snimati (ono što sviram) , da ima ritmove,recimo svira mi ritam gitaru a ja solo..itd,matrice (bas,bubnjevi), ili možda postoji način kako ih nekako importirati ne znam.... thx... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Nije mi baš sasvim jasno točno želiš, ali ja (primitivno) snimanje obavljam tako da upalim sony sound forge koji zadovoljavajuće odrađuje posao (jer nemam para za odgovarajuće rekvizite). Koristim ga čisto zato jer ima masu korisnih stvari, može ublažiti eventualni šum od pojačala, dodati malo odjeka da snimka zvuči prirodnije, fade in/out itd... Naravno, za sirovo snimanje možeš koristiti bilo kakav prigodan program... Za kasnije dotjeravanje ti je (besplatan) audacity sasvim dobar. Što se tiče ovoga sa ritmovima, tu nemam pojma jer ja isključivo koristim dobre stare backing trackove/matrice. Audacity ti također može poslužiti da ubaciš snimljeni solo/improvizaciju/whatever preko željene matrice i zatim to naštimaš... Možda se pojavi još netko sa boljim savjetom... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Reason mi izgleda dosta kompliciran,vjerovatno je dobar "profi" program, ali ja tražim nešto isključivo za vježbanje solo-a.. thx... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja koristim guitar rig , i on ti ima tape recorder i loop mashine u sebi. Takodjer ima i milijun efeketa s kojima se mozes igrati... Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|