Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.10.2010., 00:52   #1
Gustavo
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Računalo se stalno gasi

Računalo mi se stalno gasi ili restarta, imam matičnu ploču Asus K8V, procesor AMD Sempron 2600, grafička Ati Radeon itd., sumnjam u virus, a moguć je i problem hardvera, nedavno je stavljeno novo napajanje i sve je dobro radilo do prije par dana. Skinuo sam grafičku i jednu memoriju i kao da bolje radi, memorije nisu iste, jedna je 256 mb kingmax, a druga 512 mb drugog proizvođača, sutra ću ispuhat prašinu i promijeniti kablove za struju, imam onaj slave master pa da ga on ne zeza, što još mogu napraviti?
Gustavo je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2010., 01:13   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
probaj svakako drugo napajanje, i provjeri kakvi su kondenzatori na maticnoj. inace ja tipujem na napajanje, odnesi ga u ishop i za kavu neka ti ga spoje nabrzinu na tester (ako si bas u sisku, onda znas gdje je ishop).

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.10.2010., 20:09   #3
Gustavo
Premium

Napajanje je mijenjano prije mjesec dana?
Staro 29.10.2010., 20:14   #4
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Možda se mema kolje, probaj prvo raditi neko vrijeme na jednom keksu od ta dva proizvođača, a onda na drugom, pa vidi kako će to funkcioniraiti.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2010., 22:29   #5
Gustavo
Premium

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Možda se mema kolje, probaj prvo raditi neko vrijeme na jednom keksu od ta dva proizvođača, a onda na drugom, pa vidi kako će to funkcioniraiti.
Probao sam i to, skinuo grafičku i uključio monitor na integriranu, skinuo jednu memoriju i bilo je bolje, nije se odmah ugasio nego nakon pola sata, na hardu sam nedavno našao dva bad sectora i riješio to s hdd regeneratorom i ko da zeza otada
Staro 29.10.2010., 23:01   #6
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Etoga onda, probaj s drugim hardom, ako baš indicira da je od tada, vrlo lako bi i moglo biti. Svakako probaj iskopčati, pa ponovo ukopčati svo kablovinje, da nije nešto loše sjelo.

Opet s druge strane, kako Burko veli, lako može biti i da je do napajanja, bez obzira što je novo zamijenjeno.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2010., 23:34   #7
Gustavo
Premium

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Etoga onda, probaj s drugim hardom, ako baš indicira da je od tada, vrlo lako bi i moglo biti. Svakako probaj iskopčati, pa ponovo ukopčati svo kablovinje, da nije nešto loše sjelo.

Opet s druge strane, kako Burko veli, lako može biti i da je do napajanja, bez obzira što je novo zamijenjeno.
Odnio sam majstoru, probao sam sve što sam znao i mogao,opet će biti $
Staro 30.10.2010., 00:25   #8
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kome si odnio? vidis moju lokaciju "sisak", ako je itko poznatiji, moram ga znati. kome, nadimak, ime?

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno