|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Samsung F3 500 GB preglasan
Ovako, imam problem s navedenim diskom. Kupio sam ga jer sam vidio na mnoštvu recenzija i foruma kako je disk brz, a što je najbitnije tih. Kada sam ga kupio (Links) i digao windowse ispostavilo se da uopće nije tih. Cijelo vrijeme kad radi se čuje ono ''krčanje'' i jako je glasno (trenutno najglasnija komponenta). Testirao sam ga da vidim jel ima grešaka, međutim ništa ![]() Jel moguće da je on tolko glasan ili imam sreće pa sam dobil takav primjerak? http://www.youtube.com/watch?v=qNWb5U1RrgI evo ovo je taj zvuk (malo pojačajte zvučnike) Jel postoji kakav utility il neki program da bi se to smanjilo? Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
u HDtune smanji AAM na najmanje,to sam i ja napravio sa svojim WD10eals i sad se necuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa ja velim, najglasnija komponenta u kućištu LoL... Ali ovo sa smanjivanjem AAM je pomoglo, ali velim, to se još uvijek čuje...ne kao prije al opet... Ma još mi je čudnije kad ekipa piše da su diskovi nečujni...ne kužim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
A na pojedinim forumima dizu samsunga u nebesa, najtisi, najhladniji, naj.... govance po svemu sudeci kao i vecina njihovih proizvoda.
![]() |
#8 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
odnesi ga na reklamaciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
moj f3 se uopce ne čuje.. osim onog normalnog kada disk radi... ali naravno nije najglasnija komponenta...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Za F3 500GB je kao lutrija i to se dobro zna, dobiš malo glasniji primjerak ak nemaš sreće. Hvala Bogu pa sam ja dobio dosta tišeg. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ekipa hvala puno na odgovorima. Puno ste mi pomogli. Odnio bi ga ja na reklamaciju al kud cu sa 300+ gb stvari sa diska, i jos moras cekat servis ili neznam kak to ide u Linksu, možda ga odmah mjenjaju (opet ostaje problem kuda sa stvarima). Uglavnom, ak se nekom da nek ode na Overclocking/hlađenje/preporuka coolera tamo je moj zadnji post, nitko mi ne odgovara a hića mi je... Pa ak netko zna, nek napiše. još jednom hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|