|
![]() |
#301 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Napada suce, a suci su svojim zaslugama donijeli više bodova od igrača zadnjih godina. A potez sharbinija JE za crveni, on je brutalan start i puka je sreca da nije covjeku slomio nesto. |
![]() |
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pusti ti to. Špaco je još dobar. Čekaj da po n-ti put vratu Vulića ![]() Ili možda Katalinića ![]()
#304 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Katalinić je treći na tablici a vi pjevajte kaj hoćete ![]()
#307 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
I sad naravno - suci!! Pa koju tekmu su oni gledali, ja koliko god se trudio nisam vidio da sudac vuče za Rijeku i koliko god se trudio nisam vidio da je Hajduk bio bolja momčad i da je zasluženo pobijedio. I tako već godinama, Hajduk cmizdri, Dinamo prvak.
![]() |
#308 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
bome, već 6.tu zaredom. a nema više Franje koji je za sve bio kriv što Ajduk ne vide titule 5-6 godina. a kad je Dinamo bio pokraden protiv Zadra u Zadru, kad je bilo 1:1, 2 kola prije kraja, sezona 2003/2004, onda je to bila mamićeva bujna mašta i zaslužen naslov prvaka osvojen od strane Hajduka. naravno, uvijek se tjera voda na svoj mlin. Rade to i Dinamo i Hajduk, samo koliko mi se čini, stožer Hajduka je više licemjeran u cijeloj priči. Molim vas da me razumijete, ovo nije bilo upućeno navijačima Hajduka, ovo sam govorio o izjavama i debata koje su iznjeli tadašnji treneri, pomoćni treneri, uprava i ostala ekipa koja je dobro zarađivala na teret kluba i time ga urušavala. |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#310 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Razumim ![]() Oko nogometnih klubova (pogotvo ovih vecih/jacih/uglednijih) se okupio razni polusvit jer su veliki nofci/intersesi u pitanju, a sve druge sfere s daleko (srecom) po tom pitanju (vaterpolo, rukomet, k(l)osarka, odbojka, hokej..). I dok je god je tako mi tu ni ne mozemo kvalitetno raspravit jer niti ne znamo koliko o svemu tome zapravo malo znamo, a dio price zadire i u politiku koja je na forumu zabranjena. Meni su ko Hajdukovcu smisne/licemjerne opcenito sve izjave vezane za urote i sudjenja (pogotvo Hajdukove i Dinamove). Kao i komentiranja navijaca istih klubova bas za taj segment. Tebi ko navijacu Karlovca kad komentiras tako nesto (za NK Karlovac) i drzi vodu ("mali" klub bez velikog utjecaja na razne faktore), ali kad ides ko navijac Dinama ili ja ko navijac Hajduka komentirat sudjenje/namistanje/pritisak onda je to smjesno i licemjerno. Zbog toga i ne komentiram takve stvari radije, vec se drzim baluna tj. igre. Dakle po onom video klipu zasluzeni crveni, igra je bila nasilje (zbog obje momcadi) i da zasluzeno su pobijedili kad yebenih 45. min. imaju igraca manje. A to sta se Dinamo izvuka s 1:0 protiv ZG-a to vas ne zanima ![]()
#311 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
šta misliš šta bi bilo da nismo trebali puštati. bili bi 3. iza Dinama i Hajduka na kraju i ispred Cibalije i Šibenika. ali eto. Pobjedu dinama neću komentirati jer nisam ni gledao ni slušao tekmu, tako da nemam pojima o čemu se radilo. ali da su se provukli, jesu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#312 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() PS Evo i prigodna za nasu 1HNL. ![]()
![]() |
#313 |
Premium
|
Rijeka je pokazala više, cijelu utakmicu su igrali bolje, povezanije, i bili su opasniji za gol od Hajduka. Zasluženo bi bilo nerješeno, radi borbenosti Hajduka sa igračem manje, dakle pobjeda Hajduka nije zaslužena, više sretna. Sretno je i Dinamo zabio gol u 90. minuti, ali cijelu utakmicu bili su bolji i aktivniji, pa su i zasluženo dobili.
#314 |
Super Moderators
|
#316 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
|
Kakva ju tu bila krađa u pitanju? Ja se sjećam samo maestralnog paradera Tvrtka Kale |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
|
Na Dinamu bio, Hajduka snimio, onak za svaki slučaj. Pogledao sam snimku kad su počeli drvlje i kamenje sipat na suca. Ne sviđa mi se sve to, umjesto rivaliteta dva najveća kluba dobijamo huškanje i sipanje mržnje izmađu sjevera i juga, a na žalost, kretena je previše na obje strane da bi se to smjelo tolerirati.
#319 |
Super Moderators
|
Ma to Špaco samo priprema teren za gostovanje u Karlovcu ![]()
#320 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() no nema veze, nije to ni bitno. samo velim, da je bilo obrnuto, bila bi veća hajka nego na Krećaka. A da se razumijemo, hajka na Krećaka je bila opravdana i zaslužena. |
|
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
#322 |
Antimićanin
|
bome. Joj što bi volio reprizu od lani ![]() no, navijam za svoje i neka bolji pobjedi. nadam se, moji ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Super Moderators
|
#324 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#325 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
#326 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E sad, ja bio na tekmi i slažem se i ne slažem s tobom. ![]() Zagreb je svega par puta prošao centar, 2 put došao do gola... Dinamo cijelo vrijeme igrao na njihovoj polovici i bilo je par ok šansi, tako da u tom pogledu dinamo je zaslužio 3 boda, a s druge strane nisu bili konkretni u napadu, onaj kaleljo je za otpis i to definitivno, a pedri ne ide niš...
#328 |
Banned
|
http://sportske.jutarnji.hr/svagusa-...slova-/888279/ karlovac će vas natamburat ![]() nema do dinama i bok,hajduk je umislio da je prvenstvo gotovo...LOL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I ajd da se radi o zadnjim kolima prije kraja, ali ono... ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|