|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Molim za savjet !!!
Bok ! Molio bih Vas da mi odgovorite što je pametnije, ako bartona clockam na 3000+ (200*10,5 @ 1.7V) temp. su mi do max 56 C (prime 95 do 61 C, ali se zna rusiti), a ako ga dignem na 3200+ (11*200 @ 1.75V) temp. su do max 61 C (prime 95 do 65 C, ali se ne rusi). Da li je to previsoka temp., odnosno da li moze jako skratiti zivot procu? Kuciste je jos provjetravano sa 2 * 80 mm fana. Htio bih jos dodati i da mi se pri defaultnim postavkama zna rusiti na primeu 95, ali ne i na 3D Mark-u ili Hot Cpu-u i ostalim benchmarksima. Da li je pametno da ga dignem na 3200+ zbog temperatura ??? Svaki savjet je dobrodosao. Puno hvala !!! ![]() ![]() ![]() BTW ostle specifikacije možete vidjeti u sig-u !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ma tu mi nešto smrdi... pa Thermalright SLK-900A + Papst 92mm i tako visoke temperature daj ti provjeri kako si spojio kuler na proc i gdje provjeravaš temperaturu u Biosu ili u nekom programu poput Aide ili Everesta, pipni prstom ako je 61°C mora biti momački vruć, sve u svemu mislim da ga nisi dobro upiknuo na proc ili si zaboravio staviti pastu. Moj Thermalright SK7+Enermax 80mm nemaju na tom naponu ni blizu takvu temperaturu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Temperature ti jesu visoke dosta.. Imas kakav dodatan ventilator na kućištu?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|