|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Monitor na Asus laptopu se neće upaliti
Na dosta novom ASUS laptopu iz serije K72J nece mi se upalit monitor... Kad sam ga zadnji put gasio postoji mogucnost da sam zaklopio monitor prije nego stose laptop ugasio. A kad sam ga upalio slijedeci put samo se cuje kako radi a nema slike na monitoru ! Probao sam spojit drugi monitor na njega i opet nista :/ Neka nekto pomogne ako zna u cemu je problem ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da li je laptop spremljen u torbu upaljen ili je ostao upaljen na stolu ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Hehe,ja sam isto imao taj problem i zasro sam se,uglavnom,na asusovcima kod mene je ova kombinacija tipaka,FN+F7 ili F8,ta tipka gasi monitor dok laptop radi normalno,probaj to =)
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ta kombinacija tipki ti vjerovatno prebacuje default monitor, tj. da li je monitor fiksni ili od laptopa, pošto je pokušavo spojiti drugi monitor ne bi rekao da je do toga! Sličan slučaj imam s HP laptopom, laptop se upali i ima zvuka, čuje se kako u windows ulazi, otišla je grafička karica koja je integrirana na ploči ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|