|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
komp se gasi...
Ovako.. sastavio sam frendu komp koji se sastoji od ploce asrock 4CoreDual-SATA2, graficke ati x1650, procesor je intel dual core E4400. gigu rama i hdd od 160 gb.. Pa me zanima do cega bi moglo biti da se komp sam od sebe ugasi..jer mi je reko frend da kad je isao na utube gledat neki video, samo se odjednom komp ugasio. BTW nisam napiso da je napajanje neko slabije, nisam siguran od koliko je..pa dal bi moguce bilo do napajanja (neka žnj marka). Hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mozda je napajanje preslabo? ![]() probaj sa drugim jacim napajanjem, a da nije ŽdRljMŠ marka.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kupit ces napajanje? izvadi svoje pa probaj ili posudi pobogu, sta ako nije do napajanja?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Nemoj kupovati napajanje ,optereti komp i onda na nekom slobodnom molexu izmjeri voltaže pa vidi kakva je situacija.Gledao je na you tube-u video?Probaj upadati flash player on zna izazivati pucanje sistema pogotovo na windows7 makar bi prvo onda trebao prikazati se bsod pa tek onda shutdown ili restart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
neznam stvarno..komp jos nisam uzeo kod sebe..ali cu ga uzeti vjerojatno danas pa cu javiti sto mi se desava... Moguce da je i do graficke..pa cemo vidit.. A sto se tice procesora, ne pregrijava se bas jako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|