|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
curenje vode iz sistema
pozz ovako nabavio sam No name vodeno hlađenje danas sam ga napokon složio pospajao cijevi i počeo ga punti sistem sa destiliranom vodom spremnik sam napola napunio a iz bloka iz garfičke tj. iz fitinga počela mi je curiti voda sad taj fiting nije običan onaj na koji se samo nabi cijev nego to je onaj sa prstenom kad nabite cijev nemožete je izvuč nego morate stisnut prsten da bi izvukli cijev.pa ako netko zna možda di ima kupiti fitinga promjera 8mm netreba biti baš takav može biti onaj najednostavniji ko za vodu na koja se cijev samo nabije.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda koja slika? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
heheh
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledaj dal si cijev dobro odrezao. Probaj što savršenije pod 90 stupnjeva u odnosu na cijev zarezati i po mogućnosti u jednom potezu rez napraviti. Koristi oštri slapel. Imal sam takve fitinge prije pa nije curilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|