|
![]() |
#1 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Sp2 i modem koji ne želi na 56 k!!!
instalirao sam sp2(service pack 2) i neće mi se sad modem spojit na 56kbps nego na 33 kbps!!!!! kako da to riješim?? probo sam sa driverima od modema ali ne priznaje ih, nego instalira svoje drivere. ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u windows direktoriju imas inf poddirektorij u njemu trebas imat nekoliko oem##.inf datoteka (## - redni broj) otvori jednu po jednu tu datoteku u notepadu i po sadrzaju probaj kuzit koja se odnosi na modem prebaci je na neko drugo misto (nemoj brisat da posli ne bi tribala) uninstaliraj modem ponovo instaliraj modem tako da windowse uputis na svoje drivere
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako si napravio update od SP1 na SP2, onda samo odi u device manager i stavi roll back driver na modemu. To samo ako nisi nakon instalacije SP2 stavljo neki dugi driver
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tualatin maniac
|
hvala ljudi, šta bi ja bez vas:clap: :burn: : cheers2 : goood :
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nisam baš skužio kako to riješiti? ja imam sp2 uključene u windowse u instalaciji. ali mi se modem nekad spaja na 33.6, nekad na 45.2, nekad na 50.6... ali uglavnom sporije.. sada je 46.6.. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
brzina spajanja modema najviše ovisi o kvaliteti same linije. jedino što ti sa svoje strane možeš napraviti da ti se modem brže spaja je nazvati helpdesk svog ISPa i tražiti da ti daju stringove za tvoj modem koji bi forsirali spajanje na neku određenu brzinu. a možeš pogledati i ovdje: http://www.jenera.com/modems/ , samo potraži svoj model modema u bazi. također, možeš pogledati i ovdje: http://www.hiwaay.net/support/faq/in...d=102&catid=63 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...imam isti problem,nakon instalacije service packa 2 modem mi se spaja na 33.1,dok je prije na 46.6 a nekad i 50...mode je us robotics,problem je u tome sta sp2 zamjeni drivere s novijim koji radu ovo sr*nje...nekuzim sta bi ovi driveri tribali poboljsavati jer sam se dobro iz*eba dok sam skuzio u cemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
neka te to ne brine, ja do sad nisam vidio nikakav modem koji je prošao 50.6-odnosno ako se mene pita nema šanse da modem povuče punih 56k bez obzira na windowse servis pekove il ko zna koji bullšit.I ja mislim da je SP2 drek(Barem ja nisam u njemu našo ništa dobra?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-.
|
Ista stvar i meni se dogodila nakon instalacije SP-a 2. Prije je išao uglavnom na 50.6, znao se nekad i spojit na 115.2, i uglavnom na 46.6, a sad nikad ne ide bolje od 36.6. Probao sam jednom s nekim generičkim driverima ali ništa :| Probat ću onda još s ovom Roll Back Driver opcijom, možda upali
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|