|
![]() |
#2221 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
da li još netko može potvrdit gdje točno idu one šajbe? ja sam napravio ovako,a pravilno je na ovaj način ili? ima još treći način da šajba dođe na ovaj zlatni šeraf pa se onda stavi matična i zašarafi sa crnim šarafom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uvijek sam vidio da na mesinganu "maticu" ide matična, onda papirnata podložna pločica pa onda šaraf. Vjerujem da je taj papir samo da se matična ne ošteti kad se vrti šaraf, jer je papir mekaniji od matične, a matična je mekanija o tog šarafa. Na taj način se troši papir, a ne matična. Inače taj papirić jako rijetko stavljam i sve radi dobro, a dosta računala sastavim jer mi je to posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko god da imaš osjećaja u ruci ti šaraf i dalje zavrćeš rukom a ne pneumatskim alatima. Te papirne podloškice su totalno nepotrebne.
![]() |
#2226 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Bilo ovako, s tim da fali jedna slika prije(sve to povezano i ugurano u sredinu kućišta) http://img412.imageshack.us/i/1prije.jpg/ http://img688.imageshack.us/i/2poslije.jpg/ Da je bočna stranica prozirna dao bih si i više truda,ovako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
De stavi desnu stranicu, ljepse ce izgledat, i kad vec nemas fotic, slikaj negdje na dobrom izvoru svjetlosti... I da, moze to puuuno bolje... (sata kablovi, i data i strujni, cpu kuler, zice za paljenje).. Ma ima posla dosta...
![]() |
#2229 | |
Banned
|
Citiraj:
konektori po matičnoj su isto loše poslagani šta se tiče organizacije kablova ali i samih komonenti....mislim da bi mi sata kablovi smetali za drugu grafičku........disk je skroz dolje a dvd je opet skroz gore za mene je sad odlično...nije to corsair obsidian ![]() evo temperatura u everestu,procesor je na oko 3.2GHz...mislim da su ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2232 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Zar ti nisi imao crnog trulju?
![]() |
#2233 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2234 |
|
![]() |
#2235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
|
![]() |
#2237 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
klaune, jesi probao okrenut diskove obrnuto, tako da su ti konektori okrenuti prema rupama za ventove? ako stane bilo bi super, puno ljepse i urednije svakako ![]() ja se nadam mozda ovaj mjesec pocet sa farbanjem svog chifa, ide u mat crnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
|
Citiraj:
Kod mene nema farbanja, nabavlja se nova kutija u 9. mjesecu ![]()
![]() |
![]() |
#2240 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
|
Citiraj:
Nije zbog buke spužva ovdje nego zbog prikrivanja kablića koji putuju s donje strane i nisam ništa ljepio, samo izrezao po mjeri i postavio ispod ploče i prostora za diskove kako bi sve bilo urednije za oko.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 07.06.2010. u 15:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Oni dolje žuti su kablovi od eSATA bracketa za spajanje vanjskih sata diskova.A opet kažem,kako je bilo ovo je super,dok me opet ne ulovi manija sređivanja.Da je bočna stranica prozirna još bi si dao truda,imalo bi se još štošta napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Dojink di si nabavio spužvu? Pošto? EDIT: Evo kejbliving job na jednoj mojoj torrent mašini: http://img689.imageshack.us/img689/2...0605164251.jpg http://img229.imageshack.us/img229/1...0605164300.jpg http://img13.imageshack.us/img13/7955/100605164318.jpg http://img641.imageshack.us/img641/9...0605164551.jpg Zadnje izmijenjeno od: Astra. 19.06.2010. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
|
![]() |
#2248 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
I tako ja sav sretan nabavkom Ultre 120 mislio kako je moja konfa broj 2 definitivno gotova sa slaganjem kada nastaje nov, nimalo mali problem. True je prevelik za moj case i zbog toga mi ne stane napajanje, fali mi 1cm a isto tako ne mogu zatvoriti bocnu stranicu, fali nešto više od 2mm.. Izgubio sam živce i neam ideje što napravit... Zar cu sad morat i po novo kuciste radi trulje???? Prvo me zezal backplate od ploce kojeg sam moral skidat zbog instalacije ultre, pa mi hladnjak nije na chipsetu bio dobro sjeo i doboviao sam BSOD-ove što sam rijesio push-n-pin kvacicama al sad nikako da sjedne unutra napajanje ![]() Evo kako to izgleda dok je napajanje izvan kucista: ![]() ![]() Savjeti kaj iskemijat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Pa stvar je u tome što sam baš prvobitnog codegena zamjenio ovim gigabyte kuciste kojeg sam dobio za 200kn sa dva 120mm fana i mislio kako ce ultra svakako stati... I sad me zaje 1cm...a ako sam dao 400kn za hladnjak ne znaci da sad odmah imam jos toliko za case...eventualno da prodam trenutno i dodam love...a to mi je opet zezancija... No mozda najveci problem je taj sto mi se do nekih 800kn najvise svida cm690 i to nvidia edition zbog prozora. Kad bih mogao naci jednostavno crno kuciste sa dovoljno mjesta i bocnim prozorom nebih uopce puno razmisljao. A da mi prozor nije bitan uzeo bih odmah klasicni chieftec....al su mi ruzni...i jednostavno ne bi mirno spavao da to imam pokraj sebe svakog dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|