|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Kupnja novog TV-Monitora
Dakle kupujem novi monitor koji bi trebao sluziti kao i TV sad kad se prebace s analognog na digitalni signal. Diagonala bi trebala bit 23-24''. Cijena do nekih 2500kn. Monitor bi mi sluzio kao eksterni monitor za lap (acer 7740g) i televizija, igram dosta igara, gledam filmove i radim s dosta teksta (programiranje) tako bi mi bilo dosta bitno da je kvalitetan. Kut gledanja bi trebao bit sto veci posto dok radim sjedim za stolom a kad gledam filmove onda to radim iz kreveta a tu ima nekih 40cm visinske razlike. Bilo bi pozeljno da ima i nekakve integrirane zvucnike radi telke. Naravno da se spaja sa HDMI kabelom na lap. Zasad mi je pao u oko Samsungov 2333HD, pa me zanima kakav se on pokazao, i naravno da mi preporucite neke bolje modele ako ih ima ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
i mene zanima ovo....jel bolje uzet jeftiniji LG ili malo skuplji samsung....dvoumim se između Samsunga 2333HD i LG M237WDP-PC LCD+TV, služio bi samo za gledanje tv,filmova, surf,poneka igra ugl multimedija ili je bolji neki drugi od tud preporuka neke jeftine AGP grafe uz monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam htio davati komentar u ovu temu jer znam da će me svi popljuvati, ali tko ga je..! Evo ovako, ja posjedujem ovaj Monitor/TV LG M2794DP A evo vam i moj video! http://www.youtube.com/watch?v=tLCxyQhODXM Znam da nije najbolji, i znam da je veći od ovih koje ste naveli, ali isto tako znam da je to neka minimalna dijagonala, koja može služiti kao TV, sve manje u 16:9 formatu je smiješno! A što se tiće istog za korištenje kao monitora, ja ga uglavnom za to i koristim! mislim da je za te nofce definitivno bestbuy! Naravno to je moje osobno mišljenje i nije potkrijepljeno nikakvim činjenicama! Osim da nema jeftinijeg 27" Monitor/TV-a sa MPEG4 DVB receiver-om! A možda su u šumi, svejedno ja sam Vam dao svoje mišljenje! Pozz!
![]() |
#4 |
Guest
|
Ooo vidi te papke na 00:20, a tek cice na 0:57 :P Anyway. Čist oke za tu cijenu. Ak već nemre ići na samsung LE-32B530 kaj je već puno skupljih 3400 kuna. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ovaj LG 2794 doduše drugog naziva 2762 (valjda oba dva imaju ist specifikacije, sve je to isti k...) dođe 380 eura a to je previše za moj novčanik(nezaposlen) tak da maksimalno mogu potegnut do nekih 300 eura znači do nekog 2470 samsunga ,a i to neznam ak ču uspjet,morat cu sav hardveraj kaj imam rasprodat za monitor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|