|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Nikad čuo za tu firmu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
@Metalac8 Po meni naisplativiji je Katana3. Topla preporuka
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja sam to napisao zato jer ako kupi hypera moze ga bez problema stavit i na Intel,ako se ne varam to je isto naveo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
zato mu je odmah bolje uzet Hipera 212+ i riješit sve probleme... s TX3 će jako teško ohladit quada bilo i5 ili i7 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
A onda bi uzeo hyper 212+ jer je 120mm, sporije se vent vrti, pa pretpostavljam da je i tiši, mogu ga stavit na sljedeci komp/proc, a opet s cjenom do 230 kn nije pretjerano skupi. a di ga ima za kupiti? Pitao sam u Instar informatici i nemaju ga trenutno, mozda ga dobe krajem tjedna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]() |
#43 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nigdje ga u ZG trenutacno nema, pingaj klauna da pogleda da li ima toga čuda u Technomaxu u Rijeci.
![]() |
#44 |
Registered User
|
Update: Kupljen Katana 3 white box jer nije bilo hypera 212+, montaža katane obavljena za 20 sekundi, samo gore nataknuti i zategnuti kopče i gotovo. radi ispod 1000okretaja 90% vremena kod normanog windows okruženja i surfanja netom, temperatura ne prelazi 40C. doslovno ne čujem ventilator od katane i sad se jedino još malo čuje zvuk ventilatora napajanja. Kod stress testa temperatura u 10 minuta nije prešla 51C, tu i tamo na 52 ali se odma spustila na 51 natrag, sa 1600 okretaja ventilatora se dosta čuje, ali je dublji zvuk nego na manjem "seriskom" ventilatoru pa nije opet tolko neugodan. (naviknut sam na gore) Kod prekida stress testa temperatura se vratila na 40C u roku od 30 sekundi (-11C), i isto tako okretaji se spustili ispod 1000 (~950). Temp kod tipkanja sad na forumu je 36C. Isto tako Riva Tuner drži ventilator GPU-a na 40% cjelo vrijeme pa se isto ne čuje, i sve u svemu zadovoljan rezultatom.. sad samo još da napajanje tolko ne puše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nabavi fanmate pa ručno kontroliraj vent da se ne zapikava tako visoko.
![]() |
![]() |
#48 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Može li mi koji vlasnik katane 3 reć na koliko se okretaja vrti vent na 5V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
da ne otvaram novu temu, koji bi mi hladnjak preporučili do 300 kn za hladit e6500 klokan na 3.66, nije mi bitna glasnoća, samo da dobro hladi jer mi sad proc dolazi i do 90 stupnjeva u igrama..
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7337 ali ti iskreno netreba cooler od 300kn za takav oc |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Na stock cooleru vent prosviro pa me zanima jel CM Hyper 101 može ohladiti Athlon 435, nemislim clockat nego samo da je tih? EDIT: Evo skokno u ADM po TX3, temp. u loadu ne prelazi 46 a u idleu je oko 33-35 eto tek toliko da može neko usporediti ak mu treba. Držim ga cijelo vrijeme na 1600 okretaja (5V) i skroz je tih. Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 08.05.2010. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Tihi Cooler za E6300?
Jel sa mogu i ja uključit u temu da ne otvaram novu? Ovako, imam E6300 sa stock Nitecom. Ne overclockam i zadovoljan sam kako mi stock cooler hladi, ali bi ga probao stišati. Gledam par coolera pa me zanima koji bi mi bio bolji po pitanju tišine (i da li bi bio tiši od Niteca, jer niti Nitec nije prebučan) 1. Prvi izbor mi je Schyte Shuriken BIG sa 120mm ventom (malo skuplji od planiranog, ali koliko shvaćam hladi i više nego dovoljno, a uz to i ultra tih) 2. Schyte Shuriken sa 100mm ventom ... 50kn jeftinji i također dobro hladi (po testovima) ali nigdje nisam našao usporedbu sa BIGom niti sa Nitecom šta se tiče tišine 3. U budget izbor mi je ušao AC Alpine 11, ali također nigdje da nađem usporedbu buke sa Nitecom ... također je najjeftiniji (samo 80kn) pa razmišljam da li mi uopće treba nešto od gornja dva.... Štedim prostor u kučištu i zato su svi LOW profile cooleri u igri... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|