|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
PC se ne zeli upaliti s jednim diskom
Kupio sam Samsung F3,1 TB i stavio sam ga u komp,formatirao u 3 particije (A,B i H),u kompu je bio 500 gigabajtni Seagate na kojem je bio instaliran win 7. Seagate ima dvije particije, C i D (C je sistematski). Kad sam instalirao Win na H particiju,formatirao sam D bez problema,ali C NE MOGU formatirat. Javlja ''Windows is unable to complete the format''. Namjeravao sam ga dat frendu,da se on zajebaje s tim,izvadim ga,upalim PC,i ne boota disk,stisnem f12,odaberem samsunga i nista... Veryfing DMI data ili tako nesto pise. Spojim Seagate,ali ostavim Samsunga na prvom mjestu,opet isto samo sto u nastavku pise ...update succefull. Ali se nista ne događa Sada kad sam stavio Seagate za prvi disk,komp uredno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
cek jel imas sad dual boot ili u biosu odredis sa kojeg harda da se boota, mozda ti je master boot record na seagateu ostavi oba harda prikljucena pa probaju u biosu podesiti u advanced bios futures->HDD boot priority da ti je samsung na prvom mjestu kad pokrenes windowse sa samsunga jel ti je onda sistemski disk H: znam da je frend imao raznih problema kad nije stavio da mu C: bude sistemski disk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|