|
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
legendarna igra ![]() frend mi je sav u euforiji pričao o tropicu kao totalno cool i dobroj igrici ![]() nadam se da je nisu shebali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako su je smrdali šaljem ih pred streljački vod (tropico style ![]() Bome vidim da je dosta OK igri izašlo ovih tjedana (Žao mi je samo za Marvel ultimate alliance 2, to bude opet valjda sa pola godine zaostatka došlo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.youtube.com/watch?v=yrRXrQddLOw malo gameplaya, koji po meni dobro izgleda i veliki je napredak Upravo sam ju kupio pa javim dojmove kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Prošao par misija u kampanji i šta reći, igra je ko stvorena za ubijanje sati i sati dokolice... Napravio svojega diktatora (Josip Broz), pogledajte samo sličnosti ![]() Ingame:_________________________Fotografija "originala": ![]() ![]() @Dizel: Evo par Screenova ingame, igra mi radi na lapu ko podmazana (neznam točni framerate ali nikad ne šteka) a sve živo na high, neznam kako tebi šteka, a imaš jaču kantu... ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 28.09.2009. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
woot!!!
|
Jedno pitanje uvezi misije "The great game". U misiji se nude 2 nacina kako ju zavrsiti, na komunisticki ili kapitalisticki nacin i sad sam ja uzeo kapitalisticki te cilj mi je postici 500000$ profita od eksporta. E sad kod mene to stoji stalno na 0 ko da nemam nikakvi eksport ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
isti problem ja sam presao na komunisticki i presao bez problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
woot!!!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
restart misiju i sve iz pocetka nije tako tesko heheh ja sam krenio sve ispocetka i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
super igra, jedva cekam da jeu zaigram...davno..davno sam igrao jedinicu..predobroo
![]() |
#14 |
Nervozni poštar
|
Critical Error: Need DX-9 Compatible Video card
evo usnimio sam igru... cim je pokrenem pojaiv mi se eror.. kao da mi graficka ne podrzava direktX9 i nesto s chipsetom... inace imam 8800GTS(evo sad sam usnimio najnovije drivere.opet isti problem) updateo sam igru, opet isti problem. na netu citam da ovi s atijemim grafama nemaju problema.. što je najzalosnije, igra ima nvidia logo(podrška), a ima probleme s nvidia grafickama XD ima li tko slican problem? nemogu nikako pokrenuti igru.
![]() |
#15 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Ako si na XP-u jesi updejtao Direct X??? Jesi updejtao drivere za grafu??? Ja sam siguran da je do tebe a ne igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nervozni poštar
|
napisao sam da imam najnovije drivere. imam windows 7, direktx11 edit: problem rješen. za sve koji imaju sličan problem.. evo uputa: proportis na Tropico 3 applikaciju i u kompaktibilnom menu-u izabrati "Disable Display scaling on high DPI settings" to je to. trebalo bi vam raditi. meni radi. ![]()
nVIDIA+INTEL=klasika This message is hidden because Crash009 is on your ignore list. Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 05.02.2010. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Da malo podignem thread - jučer slučajno skužio da ima Absolute Power ekspanzija za ovu zarazu...jupi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|