|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Liqiud metal pad
Zanima me jel to sta valja. Vidim da je cijenom tu negdije kao i skuplje paste. Ako ima netko neka kaze kakve su mu temp sa time i sa obicnom pastom. I jos me zanima da li je to jednokratno ili se moze vise puta stavljat. Konkretno mislim na ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.912.092 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledaj pod tim artiklom mišljenje korisnika. Istog mišljenja sam i ja, međutim nisam koristio, al sam vidio uživo i asocira me na komadić aluminijske folije. Kupi neku normalnu pastu, mislim da se s ovim ne vrijedi zayebavat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa po netu se prica da je odlicna stvar, da fino skida temperaturu, cak bolje nego paste a posto sam ja nevjerni toma ocu odavde od korisnika cut njegovo misljenje. A kada smo kod zajebancije, neznam kako je tebi ali po meni vise zajebancije ima sa klasicnim pastama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo onog korisnika sa Linksove stranice (ujedno i misljenje odavde) ![]() Bas kao sto tamo pise, testirano je na Thermalrightovom Venomous-X cooleru i zbilja ako nemas (ili planiras pomocu lappinga imati) savrseno ravnu bazu zaboravi na to i uzmi neku MX2/3 pastu. Slabiji su rezultati od obicne TR Chill Factor 2 paste jer je TR imao konveksnu bazu (sto je i obicaj za njih). BTW proizvod je za jednokratnu uporabu i unutra su 3 listica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo jedan zanimljivi review kolege Omege gdje je među testiranim pastama i Cool Laboratory Liquid Metal Pad. http://sobitza.com/portal/content/view/805/32/1/0/
![]() |
#8 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nije cooler sve što sja ![]() Mislim da ti za navedeni artikl treba i proc poliran za najbolje performanse (vjerojatno su to one o kojima si čitao) Mislim da je kupovina navedenog proizvoda nepotrebna uz dobre paste na našem tržištu. (konkretno MX3 i ona Zalmanova broj 2)
![]() |
#10 |
Premium
|
razlikujem ja bez brige, ovo ti je od katane 2 base sa time da sam ja svoju jos sa pastom polirao 15 min, jebga ostalo mi od auta http://www.3dnews.ru/documents/12798...atana/base.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo opet je doink rijesio sve. ![]() Zadnje izmijenjeno od: marko_zg. 01.02.2010. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Upravo u tome i jest caka, da on najbolje radi kada se prilijepi uz stijenke IHS-a i baze coolera, tj. udje u njihove pore ... zato i jesu rezultati tako dobri. S druge strane opet ponavljam, na mnogim testovima je dao ispodprosjecne rezultate jer su baze hladnjaka "nesavrseno ravne". BTW postoje daleko bolje paste od navedenog koji rade na slicnom principu, ali su takodjer jednokratne vrste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|