|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) Valovi na ekranu
od kad sam stavio novu grafu ( ATI HD 4850 GDDR3 1 GB),pojavili su mi se valovi na ekranu.radi se o monitoru 19". jel netko zna šta bi mogao biti uzrok? samo da napomenem da mu ništa ne smeta (tv,zvučnici,modem...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Kakvi valovi? Ajde nabaci tu scsreenshot da vidimo kako to izgleda. Jesi pokušao sa drugom verzijom drivera za grafu, da li se problemi pojavljuju kad je grafa u 3D-u opterećena dok igraš neku igru ili i u idle modeu? Koje su idle/load temperature grafe? Daj nam malo više informacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
problemi su stalno...npr staviš neku crnu sliku i na ekranu ti idu valovi gore-dolje, ne skače ekran ili titra...temp grafe je 35 stupnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Još uvijek čekam taj ss ![]() Moguće da je problem u monitoru, probaj uštekati komp na drugi monitor pa vidi ako se problem ponavlja.
![]() |
#5 |
Registered User
|
ma neznam hoćeš vidjeti ovako. nije to jako naglašeno ali opet smeta... spojio sam monitor na laptop i ista stvar...vjerojatno je u njemu problem ***************** Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 22:48. Razlog: preteška slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Stavi sliku u thumb ![]() I da, ja bih rekao da je do monitora, kada stigneš spoji komp na drugi monitor još pa ćeš tako biti siguran.
![]() |
#7 |
Registered User
|
imam laptop. da probam uključit kabal iz grafe u njega da bi isključio da je do nje? valjda mu neće ništa bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
Ma dajte dečki ![]() Što ja znam o kakvim se ''valovima'' radi, sve je to tako šturo opisano u prvom postu, zato sam se i mislio ako je ss normalan onda monitor rikava. Trebalo je prvo otkloniti sumnju sa grafe, jeste li uopće pročitali početak prvog posta?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa ti jos nisi svatia klaune zasto ti se rugaju? Ovako kad uzmes ss a imas problem s grafom ili monitorom taj ss ce biti normalan jer da bi vidio "nenormalnosti" na monitoru moras ga slikat aparatom jer tek onda imas uvid u pravo stanje. Ako nemas pojma radije nemoj pisat nego da ti se ovi rugaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Skužio sam ja da sam se krivo izrazio (mislim jedno tipkam drugo, hebiga ![]() ![]() Nego, kad si već upao u temu tako mogao si i koji koristan savjet kolegi podijeliti da ipak netko ima koristi od tvog posta a ne samo zajedljivo komentirati ![]() Najbitnije da smo našli krivca - monitor, a za moj gaf sa ss-om ću se već posuti pepelom ![]()
![]() |
#15 |
Registered User
|
ispričavam se što nisam napisao sve detaljno. radi se o LCD monitoru,spojio sam ga na laptop i ista stvar. vjerojatno je on vrisnio. hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|