|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2010
|
Nakon uključivanja napajanja, komp se sam pokrene, ali ne boota
Dakle, Imam stariji komp koji stoji,Pa sam ga sad odlučio vratit u Funkciju. Matična Intel D850GB,Proc P4 Wilamette 1.3GHz Ram - RdRAM Rambus 2x128Mb. Čim uključim napajanje na tipki 1/0 Sve se pokrene,Ventilatori se vrte,Svjetli ona LED Dioda na Matičnoj,HDD se vrdi,Dvd Rom radi,Sve radi ali nema ni slike ni BIOSA,Ničega. Jeli mozda problem u Bateriji?Stajalo je oko 1-2 godine. Stavio sam drugu iz ovog kompa,Isto je. U čem je onda problem? Prije te 1-2 god. je sve radilo normalno,Samo sam kupio novi komp i Izvadio Ramove i tako je stajao sve do sad. Molim vas pomagajte!Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krepao system board, a možda i napajanje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sumljam da je neš crklo, rekao je da je prčkao po ram - u > izvadi pa vrati tj. provjeri da su ispravno stavljeni. Jel se javljaju BEEP - ovi ? Vidi manual od mobo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Napajanja sam Tri probao! Isto je sa svakim.Kad izvadim Ramove triput se cuje beep. Jesam,Stoput sam izvadio ramove i ponovo stavio.Ram i proc. su dobro sjeli. @Domy_os - Što je System board točno? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
En ti ovu dječicu, System board = mobo = motherboard = matična ploča |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Jel ima tko kakvo Rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kupit drugu ploču ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
da je spojio reset umjesto pwr onda ne bi ni upalio komp na tipku pwr on, tako da to nema nikakve veze, sa tim se moze samo zajebat da komp ne reagira ako s zamijene te front panel diode ali nista drugo. Pogledaj je li disk dobro prikljucen, a postoji mogucnost da ti je otisao bios, zna se i to desiti. U tom slucaju nema bas pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|