|
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
kopam po temi ali nikako da nadjem neki odgovor.. pa cu samo pitat.. konfa je ta kao sto mi pise i sad sam prvi put pokrenuo 3d mark 06.. nisam nista tamo stimao u postavkama samo sam ga pokrenuo kako je.. i rezultat mi je 14038.. kako tako malo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Proc.
![]() |
#606 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj te brine Čmark, reza je takva kakva je zbog proca-ako ti igre idu normalno ne moraš se brinut ![]()
![]() |
#607 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
al u igrama niš ne šteka tako da me ne brine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Jel netko zna šta mi je sa grafom? Imam 4890 vapor-x...npr. u Dirtu 2 mi se događaju framedropovi i zašteka i opet sve normalno, a u COD-u kad mi zašteka moram resetirat komp. Da možda nisam nešto skurio?? Koji put sam znao podić frekvencije tek tolko da vidim. Ako znate recite... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Temperatura kad igram je normalna, gledo sam po netu...ista je kao i kod mene, 67 stupnjeva po gpuz-u,i u everestu...drivere sam stavio najnovije s tim da sam prvo u safe modu pobriso sve pa onda tek stavio nove...probao sam i starije ali opet mi se isto događalo...sad neznam zašto se opet to događa...možda to nije u pitanju...možda je napajanje, ali nebi smjelo bit jer ipak napajanje je corsair 550w. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Currently Unavailable
Datum registracije: Dec 2009
|
HD4890 - Lose Performanse
Pozdrav. Prije 2 tjedna sam kupio komp, i5 750, 2x2gb ddr3 corsair dominator, sapphire hd 4890 vapor-x 2gb, corsair vx550w, wdc 640gb. i5 sam clockao nedavno na 3,6 sa prolimatech megahalemsom (prosao sam svasta da ga dobijem, isplatilo se ![]() Imao sam hd5850 al je bila neispravna pa je zamjenjena za ovu.. uglavnom evo problem: Posto odavna igram cod 2, igra je odlicna, i planiram je jos koju godinu igrat (naravno i nove kao mw, mw2, dirt itd.) Sa ovom konfom i hd5850 sam imao 250 jedva (nije me cudilo posto je za dx11 optimizirana, al eto) i s tim je neispravna bila. Sad kad sam dobio ovu lijepo sam je ubacio, sve instaliro isponova (win 7 7600 64-bit) nove drivere bla bla.. u pozadini nista ne radi osim microsoft security essentials koji nista ne koristi, i ja sa custom cfg-om nemogu 250 a kamoli 333 lockat. Nije da sam fps freak, al ovo je strasno. Frendovi s hd4870 i quad na 2,6 imaju 333 bez problema ikakvog, i u dimu. Ne znam do cega je, da probam flashat karticu? Sve je uredno, novo, nema softwarea koji bi se konfliktao (mozda hardware?) I na mw takodjer pada fps do 80 sa uredenim cfg-om. Poludit cu, na dirt2 dx9 imam 80-ak fps (neznam jel to oke) Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Currently Unavailable
|
Da, na XP sam, na win 7 isti fps (50-ak manji) s tim da mi je net osjetno losiji bio i lagga na win7 pa sam preso na xp pro sp3. Probao sam od 9.2 sve do 9.12 ![]() ![]() Koji drugi prijedlog? da flasham il nesto? Da, nadoplata (iako je ova moja od 2gb vapor-x 1700kn) od 200-ak kn jer sam ja tad platio 1890kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Prvo sto moras usporediti su rezolucije tebe i frenda, kao i ostale postavke (AA, FA i ostale gluposti). Ovo igra veliku ulogu, a vidim da imas Full HD ... Bolje receno nije isto 1920x1080 i 1680x1050 jel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
i5 i hd5850, 1650x1080, na xp sp3, cod2 radi savrseno, lock na 250 ili 333 stalno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Currently Unavailable
|
dakle nazalost konflikt neceg, cini mi se i5 i corsair memorija? ili su nesto zahebali oni u adm-a kad su slagali (odlicnu su tipovi, ovo je sumnjivo..) Btw smanjim kolko treba, prisiljen sam cod2 na 1024 sa sve off i low, i nemogu 250 u dimu (jedva.. kad pogledam scopeom ode na 170) dakle.. sa hd5850 i i5 sam trebo imat puno vise, a ja je prijavio kao neispravnu, dok je konflikt u necem drugom.. hvala, pls jos savjeta! - flashanje mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nemoj nista flashati. Stavi najnovije drivere, najnoviji directX, stavi sve na optimized defaults, stavi svoju rezoluciju monitora i refresh rate i pokreni igru. trebalo bi ti rediti odlicno s tim komponentama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
To mi je stvarno cudno, evo i5 na stocku i uz jednu 8400GS za 100kn vrtim CoD 5 na 800x600 :/ Maticna je P55-UD3 ... uz neki prastari BIOS. Doduse sve one kvalitete su iskljucene, al opet ... Ovo s memorijom bi mi bilo stvarno cudno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Currently Unavailable
|
Da i meni.. lik sa i7 i hd 5870 vs moj i5 clockani i hd 5850 (zamjenjena sad) su razlike 50% ako ne i vise, u dvojezgrenoj igri.. s tim da on naravno nema corsair. Imate ideja? dok mi frend ima istu konfu ko ja i ima iste probleme. ocito je do neceg najvjerojatnije memorija, i ja vratio zdraviju i jacu karticu. hebote |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
PizzoZder
|
Pa kod mene ona najjeftinija Corsair Value 1333mhz, 2 x 2gb ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
PizzoZder
|
Imam, ali me nece biti do veceras. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ovo su rezultati moje sapphire 4890 vapor-x...jesu dobre temp s obzirom na clock?3DMark Vantage? http://img22.imageshack.us/img22/7731/rezultatif.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
a stavio sam fan na 43% tako da mi je nečujan...na koliko se tebi vrtio fan? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |