|
![]() |
#18541 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Posle bu se čohal kad mu odvalim ![]() ![]()
![]() |
#18542 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hahahah ![]() Nisam ni očekival da me ne bute napali ![]() Jebiga zelje smrdi, al i dalje ne znam jel to neki običaj ili samo oćete jest sarmu u novoj? Ja postavim ozbiljno pitanje a vi tako, kao da ju nisam ni pipnuo jezikom ![]()
![]() |
#18543 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
LMFAO ![]() ![]() Enivej... 6 tepsija pizze je, as usual predobro ispalo. Opet na njima tartara, kobasice, salame, kečapa, puno sira... Malo sam se prejeo, i imam sutra šta jesti cijeli dan. Dobro pa na poslu imam viška sati pa sutra radim samo od 15-19h, ručam pizzu, odem na posao, popijem kavu, napravim nešt, dođem doma, večeram pizzu... ![]()
![]() |
#18545 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Danas za rucak bila manestra, veceras sarma. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18548 |
Guest
|
Upravo pomiješao sira, vrhnja, malo kiselih krastavaca, uz to sendvič i luk. Imam blago trovanje hranom od 30.12 ili 31.12 (Slovenska kuhinja :P) pa pokušavam to istjerati sa enormnim količinama hrane (i rakije jučer navečer). |
![]() |
![]() |
#18549 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas ubio domacu kokos, krumpaca i brdo francuske ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18550 |
Super Moderators
|
Večera-sir, vrhnje, raženi i malo šarf-kobase ![]()
![]() |
#18553 |
Super Moderators
|
Pa, nismo već dugo ![]()
![]() |
#18558 |
Super Moderators
|
Htel sam i ja sarmu ali sam je odgodil za sutra-danas oporavak od teške hrane sa bolognesom i metarskim špagaćima ![]()
![]() |
#18559 |
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam u zadnjih tjedan dana jeo fondu, arapsku hranu, egipatsku hranu, francusku hranu, grcku hranu, tursku (kebab <3)... ali njemacka kobasica ipak najbolja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18560 |
Guest
|
Krpice sa zeljem i debracinke zapečene u protvanu. Zelena salata sa malo matovilca! |
![]() |
![]() |
#18562 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18563 |
Guest
|
Nadam se da nisi uzeo "šunku za pizzu". To mi je valjda najodvratnija stvar koja postoji od "mesa". |
![]() |
![]() |
#18565 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
23:00 sati Došao sam s posla i opet grijem sarmu. ![]() Jučer sam pojeo ostatke pohane piletine u kombinaciji sa kuhanim jajima i ostacima francuske. Navečer sam jeo kajganu sa kiselim krastavcima, a danas dva puta sarmu. Sarmu zalijevam sa gemištima. Da ne dužim dalje. Prdim i smrad je neopisiv. ![]()
![]() |
#18566 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
što se ove pizze gore tiče, sam kečap je totalni fail na pizzi... imho zemite 40/60 mješavinu kečapa i paradajza iz tetrapaka, nutra par kapi ulja, origana i soli po želji... ja obično stavim i malo bosiljka i sa tim pizzu premažem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18568 |
Guest
|
Oj ekipa! Našao sam ovaj prilično jednostavan recept za burek(pitu) od sira. http://web.studenti.math.hr/~miso/ Sad, pošto meni mast ne dođe dobro na želudac, dal ima tko kakvih savjeta bez masti vezano uz ovaj recept? Može i neki dodatan savjet. |
![]() |
![]() |
#18569 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa stavi samo ulje. Bit ce ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18570 |
Super Moderators