|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) Komp ne pali nakon noćnog rada
Evo komp iz ''Moj Komp'' ne pali... Ostavia san komp dok san spava da mi svira mp3, probudia se, nešto pokaza prijatelju, jesan šta dira neznan, ja mislin da nisan ![]() Ugl, kad ga upalim, na monitoru slike nema (samo treperi lampica i ne radi mi lampica od hdd-a; radi samo prvi sekund i onda stane).. Kompjuter normalno upali, zuji, sve al jedino ti spomenuti problemi su prisutni, dakle, hdd ne radi (ni LED-ica) i ne daje sliku na monitor, monitor je ko na stand by modu.. Šta radit?
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Jel cujes beep? onak kad se komp pali... samo jedan, vise njih u nekim razmacima? ak nemas nikakav bepp, najvjerojatnije je ploča kihnula...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() Evo san doša s kave, upalim ga ko inače, i digne windowse, al se restarta pri prikazivanju ''welcome'' prozora i prikaziva plavi ekran na kom ne bi uvatia šta je ni da san tia jer je bilo momentalno.. Prebaciva san memoriju po slotovima, obrisa gumicom kontakte malo, upalia i radi ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Što se svi hvatate za taj beep? Meni na matičnu ploču nikad u životu nije bio spojen zvučnik za famozno beepanje, jel moja ploča ne radi jer ne beepa? Eto samo mala opaska da to ništa ne znači ako nema priključen zvučnik. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|