|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Problem sa štekanjem trzanjem (FPS)
Bok, evo ja prvi put pišem pa neznam kamo da svrstam ovaj problem. 1.Problem NFS Kad krenem igrat NFS shift prvo moram staviti sve na midium detalje, isključiti sjene(jer inače me izbacuje),prvi krug mi šteka da nemogu niti vozit znači fps mi je 1 ![]() ![]() 2.Problem WOW (World Of Warcraft) Igra radi savršeno u Dalaranu bez problema 20-40fps sve super. Naravno HD rezolucija i svi detalji na maximum. ALI recimo kad dojdu mobovi oni mali u onyx Raidu (nadam se da znate ) FPS pada brutalno na 1 ![]() Molim vas pomagajte ![]() Konfa: Naziv matične ploče Asus P5Q-E Procesor QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200 Naziv modula Mushkin 2x2Gb HDD WDC WD6401AALS-00L3B2 Grafa ATI Radeon HD 4870 ASUS Dark Knight OS : VISTA x64 HVALA !!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: manro. 02.11.2009. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel su zadnji driveri za grafu gore?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam više šta da ti preporučim.Probaj skenirat komp da vidiš jel imaš kakvu napast i pogledaj stanje sa zauzećem procesora i memorije. Ak niš drugo, backup i format.
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ovak danas sam uspio složiti wow bio je problem kaj mi nisu radile sve 4 jezgre to sam složil pre jebeno radi. As za NFS sam našao na ati forumu da su oni nekaj sjebali sa igrom za ati kartice tih modela i neka sranja ![]() svakak Hvala puno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|