|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Bok, jedno kratko pitanjce, naime sinoc sam posve regularno ugasia komp i sad ga probam uplaiti ali nedaje znakove zivota i cini mi se da je napajanje ispustilo dusu, probao sam kratko spojiti pin 15 i 16 i nis' se ne desava, fan ne radi i to bi trebalo znaciti da trebam trazit novo napjanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kakvu konfu imaš, to me zanima? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
vidi mi potpis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@dh41400, Ne, nisam otvaro, mislim da imam sve racune i tako to samo nisam siguran sta ciniti? Koliko treba cekati za reklamaciju? Bas i nemrem zivit bez deska dugo vrimena? Laptop je OK za sve osim za ozbiljan posa. @Halos, Strau ![]() CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 Cooler: Freezer 7 Pro MBO: Gigabyte P35-DS3R, s775 GPU: ASUS EN8800GTS/HTDP, GF8800GTS RAM: DDR2 2048Mb (2x1024) PC6400 Corsair= x2 HDD: HDD WD Caviar 320 GB, 16MB cache, 720 Screen: Dell 2007FP 20'' Case: THERMALTAKE Shark, PSU: CORSAIR 520W, HX Series, 12cm vent., ATX Optic: PIONEER Keyboard: LOGITECH Cordless Desktop Wave Mouse: MX Revolution Cordless Laser Mouse, USB |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa ono ne bi trebalo trajati predugo ... samo ih nazoves nakon sto predas i kazes nesto tipa ... joj gospon stvarno mi je hicha, znate faks, ispiti, skidanje filmicha ovo ono i ... ... dobijes napajanje za manje od tjedan dana ![]() BTW koji je ducan u pitanju?
![]() |
#7 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Mislim da cu si u tom slucaju kupiti drugo pa ako priznaju sta onda ovog dam za male pare ![]() ![]() Acquisitum Magnum d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako je bas takva hicha ... onda si uzmes drugo, a ovo posaljes na servis. Kada stigne ovo sa servisa prodas ga za cca 10-20% manju cijenu od one u ducanu i to je to. Neispravnog ga se ne isplati prodavat iz razloga sto masovno gubis na cijeni, a onaj tko ga kupi uz ostvarenje garancije dobiva novo napajanje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi isti model pa se pokušaj dogovoriti s njima da ti 'prebiju' sa riknutim kad utvrde da je riknuo.
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|