|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Artefakti kod uključivanja kompa
danas prilikom paljenja kompa pojavili su mi se artefakti po ekranu, restartao sam par puta komp i nista i daljes su se pojavljivali. nakon toga sam ugasio komp na par minuta i onda se je normalno upalio. da li je to hardwerski problem ili je do windowsa??? LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hardverski, windowsi ili driveri....biraj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvo probati druge drivere, onda udariti test grafe (čini mi se da u ATI Toolu ima neka čupava kocka koja se vrti). Ako se artefakti ponavljaju u oba slučaja možda bi bilo dobro odnesti grafu na probu kod nekog frenda. U slučaju ponovljenih artefakata, grafa je zrela za reklamaciju.
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
|
Provjeri malo temp grafe u loadu, ako su normalne a čudesa na monitoru se pojavljuju onda ti je memorija rikavela, i naravno ubodi je još u drugi komp za svaki slučaj... @nino - Čudesa (fig.) - artefakti ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 12.09.2009. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pojavili su se prlikom paljenja kompa, temperature su bile normalne buduci da je bilo jutro i tek sam ga bio upalio. Nakon sto sam ga ugasio na par minuta upalio se je bez problema i od za sad normalno radi, jedino sto nakon 30sec furmarka mi se smrzne komp i jedino rucni restart pomaze. Da li je moguce da memorija na grafi zeza?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma citao sam nesto po forumima da su i drugi imali slicne probleme sa xfx 4850 grafom. U nekim igrama mi stalno blokira kao npr far cry 2. Pricekat cu jos malo ako i dalje bude zezala ide na reklamaciju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|