|
![]() |
#1771 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
: lol2 : Visage - od kud vadiš te fore? : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
eh... uzas... zbilja... da nisi ovo napisao rekao bi da su u sceni tuvok i doktor i nitko drugi... ![]()
![]() |
#1774 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Tko to mene vrijeđa i moj foton cannon!!! AKo je ko gledao u nedelju epizode? U jednoj epizodi jedan od likova je u shatlu i kao prikazan je prozor i svemir ako se ne varam bio je u warpu, uglavnom se kretao ,a ono slika kroz prozor stoji na miru kao da stoji na mjestu
![]() |
#1775 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
nije bil u warpu neg je isel impulsnom brzinom, ak se ja dobro sjecam. ali svejedno i ja sam ostal blejat kad su zvjezde stajale na mjestu: ![]()
![]() |
#1776 |
Magister Mundi sum!
|
pa možda je bilo onak ko da si h autu , predmeti koju su sa strane i jako jako daleko od tebe su vidljivi dost dugo i čisto su na miru , i dugo trebate da ih prejdete
![]() |
#1777 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Dobro, sexipilan je. Ali malo pre fajterski ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
A mozda bi se ti trebao radije pozabaviti onom dvojcom na finom podesavanju virusa, ne mozemo vise imati onakve incidente zaborava. Mi smo ipak ozbiljna firma Ice . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Imao sam dva prozora otvorena sa odgovorima, jedan za tebe drugi za CatKillera ![]() Tebi otisao krivi, a ti Ice u sekudni vec salje odgovor nisam stigao ni brisati ![]() A neka ga nek stoji kad vec ima i odgovor ![]() Samo me cudi kako si ga tako prihvatio, hahaha, koji si ti lik Ice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kad smo već kod MX1000, ček aut što sam na njuzima našao : "Vidim da se kroz nekoliko threadova povela rasprava o najnovijem kriku tehnologije, laserskom misu iz Logitecha MX-1000, pa cu i ja prosuti biserja pred vas, tehnoloske svinje ![]() Tjeran tehnoloskom erekcijom prodao sam tjedan dana stari MX-510 i kupio to cudo. Sve sam to zajedno spojio, instalirao Setpoint sa CD-a (koji, usput budi receno, SMRDI) i zadovoljan performansama u OS-u pokrenuo UT 2004. Hop-hop, puc-puc, okret tamo, okret ovamo... nevjerica. Mis se brejka kad ga dignem s podloge, vratim na sredinu i opet pomaknem!? Lasersko cudo za 600 kuna? MOOOOLIM? Probat cu poblize objasniti o cemu se radi - dakle, mis kod brzog centriranja (sto je dobro poznato gamerima, pogotovo onima sa low sensom) jednostavno ne reagira. Pokusaj okreta od 180 stupnjeva zbog toga zapne tamo negdje oko stotke. E sad, teorija je mnogo - od toga da laseru treba duze da registrira pokret nakon sto izgubi kontakt s podlogom (jasno je sto pola sekunde nemicanja znaci u nekom FPS-u), pa sve do toga da Base Station ne moze dovoljno brzo primiti informacije koje salje mis. Naime, kad se na BS-u pritisne gumb Reset, sto aktivira petnaestsekundni proces ponovne sinhronizacije misa i BS-a, sve radi savrseno. Nakon tih 15 sec se problem vraca. Prokopao sam po netu u potrazi za pomoci da bih konacno naletio na 3DGpu-ov forum i jos nekoliko usera s istim problemom. Rasprava sad vec broji 25 stranica i nitko ne moze ponuditi konkretno objasnjenje i jos vaznije, rjesenje. Pisao sam Logitechu, no oni su mi kroz diskusiju od desetak mejlova pokazali jedino da si uredno pokrivaju guzice praveci se ludi. Pisao sam i Eriku Charltonu, covjeku koji je bio jedna od glavnih faca u razvoju, no odgovor jos uvijek nije stigao, niti se zavaravam da hoce. Danas sam nakon reklamacije u ducanu dobio novi mis, no i taj ima isti problem. Jel se radi o sjebnaom batchu koji je zavrsio kod nekih dobavljaca (stanoviti creighton sa 3DGpu-ovog foruma je izmijenio ravno 5 komada i nijedan nije radio, a s druge strane, neki tvrde da im radi savrseno, bez tog crnog delaya) ili ogromnom propustu Logitecha, ostaje nam spekulirati. Srecom, trgovina (Zagria) se pokazala maksimalno korektnom i decki ce mi sutra isplatiti puni iznos kojeg sam istovario za njega - svaka im cast na tome. Sto zakljuciti? Gameri, ni u ludilu ne kupujte MX-1000. Mis je savrseno ergonomican, ima perfektan kotacic i nove quick scroll gumbe, ali za igranje NE VALJA. Svi ostali, "normalni" useri vjerojatno nikad nece uociti problem i prozvat ce mis najboljim ikad. Ostaje nam cekati priznanje i ispravak greske od strane Logitecha (malo vjerojatan scenarij) ili corded verziju koju cu kupiti bez razmisljanja (ako ikad izadje, naravno), a za to vrijeme cu nastaviti gejmersku karijeru na MX- 510 kojeg cu sutra PONOVO kupiti. Eto, nadam se da sam nekome ustedio 600 kuna i tonu zivaca." Je dobro dizajniran, ali je banana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Magister Mundi sum!
|
sky , gadno , gadno , sat ti bum poslal brunt-a is UFtijeja ![]() editiraj post i nutra napiši deljtaflajer tak kaj nebu great off topic @visage upravo radim novu verziju virusa sa ispravljenim bugovima ![]()
![]() |
#1783 |
Guest
|
Delta flyer je zbugiran! Bolji je standardni Federacijski MX500/510 shuttle sa optičkim umjesto eksperimentalnog laserskog pogona. Eto, zadovoljan, Ice? ![]() BTW, ako se ne varam, Brunt čisti prozore na Nebeskoj riznici, kako je Tihomir elokventno rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Sannin
|
a sky.... moja sucut koji zajeb, dobro da znam...
![]() |
#1786 |
Guest
|
Nisu to moja iskustva, to sam našao na newsima. Moguće je da tip priča gluposti, ali bolje razmotriti sve prije nego se pljune 600 kn. Ja se pak držim provjerenog MX500, za kojeg valjda nitko na svijetu nije rekao da je osrednji, kamoli loš. Paske, tnx što si to stavio na MX1000 thread. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
CyberSky
|
Danas je bilo dosta zanimljivo. Ajde ljudi daj postajte još 29 postova do Žderonja
![]() |
#1788 |
Magister Mundi sum!
|
pon i ut nisam gledal u sredu : Katica + PMS u četvrtak: Katica + PMS skračeno prvo pucaj onda pitaj ![]() danas je baš bilo zakon , za 4 mil godina bumo ribe ccccc ![]() i to slične somu ![]()
![]() |
#1789 |
CyberSky
|
A gdje nam je tehnologija, što nebi trebali komunicirati telepatski a ne biti kao neki gmazovi od prije 5 milijuna ljudi
![]() |
#1790 |
Premium
|
ovaj tjedan mi je bil cijeli u banani tak da bum izgleda moral u nedjelju odraditi "night shift"
![]() |
#1791 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1794 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
CyberSky
|
Onda zake se je Paris razvijal u guštera dok je bil na Voyageru a nije se pretvoril u nekog Datu ili Borga
![]() |
#1798 |
Sannin
|
ne, nisi jedini... ![]()
![]() |
#1800 |
Premium
|
Yes, Sir!!