|
![]() |
#17402 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas samo sendviči i jogurt ![]()
![]() |
#17404 |
Super Moderators
|
Crkni ![]()
![]() |
#17406 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
stvarno ako neko ide u lidl ima ta rebarca sad na akciji za stvarno sitne pare, neće požaliti... malo podlit uljem dok se peče sa obje strane i stvarno su odlična. @jelc... mislim da ću preskočit crkavanje i uzet ostatke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17407 |
Super Moderators
|
Ja budem malo sira i vrhnja. Ali kasnije ![]()
![]() |
#17408 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam se cijeli dan gazil u lazanjama i zeljanici ![]() A kaj se tice Zdera, meni svejedno kam se ide, meni je i Bundek i Medo dobra varijanta, a ja mogu dopeljat nekaj cuge i mesinem a imam i 3-4 frizidera za hladit cugu ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17409 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Šaran na rašljama i gemišt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17410 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
navečer/ujutro sam zdrmao pol kruha s raznim namazima, za gablec corny čokoladica, kad dođem doma čeka me piletina. već sam gladan ![]()
![]() |
#17414 |
Super Moderators
|
Ja sam danas doma dovlekel nekakve pastrve, 6 kila štencli (valjda se tak zove, one fine teleće kosti sa tetivama za juhu), kupio i one bučnice iz pimpeka kaj je Zrinka pričala. Dakle za ručak sir, vrhnje, ostatak domaće šunke i te bučnice. Pastrve i koščobe idu u hibernaciju ![]()
![]() |
#17415 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sta se to neki rostilj sprema ?
![]() |
#17417 |
Moderator
|
meni svejedno... pokupi me wolv ili debeli neznajući prasac i opet super ![]() ak vam se da logistika i to onda do jaja... makar ne bi bilo loše napraviti listu žderonja, pa se fino sve kupi, ekipa sa autima dopelja i na licu mjesta raskusura. ko zajebe dobije ban na koji dan i dužan je pare jer će naravno ostali platit za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17419 |
Super Moderators
|
Siso, ti imaš kuću...jelda? ![]()
![]() |
#17421 |
Super Moderators
|
Pa da, malo pojest, popit, zarigat mu kuću i zapišat vrt pa svaki kući svojoj...onak klasično ![]() Sad bu kobog rekel da mora na more u petak, pazi kaj ti velim ![]()
![]() |
#17423 |
Moderator
|
ajde sad ko će primit sve te ljude ffs moramo poštivat razuman broj posjetitelja i uvjerit staru da je pametno primit sve te ljude, inače oke sve ![]() neću čak ni edit stavit koji ste smradovi... ja se fino ponudio papci jedni. idem 16. ili 17. ujutro tak da ono... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.08.2009. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17425 |
Moderator
|
jedino što još nisam doma u 17h slone ![]() kažem ako neće biti previše ljudi i ak mi stara nema neke planove mogli bi kod mene zaroštiljat, np sa moje strane. dofurajte cugu i napacano meso, ja čekam ispred uglja i rešetke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17426 |
Super Moderators
|
Evo Siso, ja doniram 5 Pan bombi od 2l i nekaj ćevapa i pljeski (smrznutih, tak jasno) ![]() Slušal buš poslje kvocanje cijeli GO ![]()
![]() |
#17427 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
uj ![]() ![]() Ovo ja jucer Zdero. http://www.imagesforme.com/show.php/625693_DSC00125.JPG
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17430 |
Super Moderators
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|