|
|||||||||||
|
|
#1741 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#1742 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaj je to bilo na Hrt-u o ST-u? Kaj velite da napravimo peticiju da Nova TV ili RTL stavi ST npr. Enperprise( sa Archerom) i onda bi imali dvije epizode dnevno? ![]()
|
|
|
#1743 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Good thinking! Onda reci bye bye životu van gledanja ST. Šteta što nema neki ST chanel na satelitu... ![]() |
|
|
|
|
|
#1744 |
|
CyberSky
|
Ak ko ima acount na st formumu nek stavi peticiju!
|
|
|
#1747 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prva epizoda je bila odlična. Kak su se usrali kad je Tom upalil makinu, a i face kad su vidjeli mrcinu kak leti u svemiru. : roller : |
|
|
|
|
|
#1749 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja uvijek zaspem pred kraj treće pa tako i sada al nema beda pošto sam ih već prije gledao. A u zadnjoj se radi o tome [SPOILER AHEAD IAKO STE SVI GLEDALI] da se Kim probudi na Zemlji saznavši da je Voyager uništen prije nekoliko mjeseci a da niti on niti Paris nisu stupili na njega; Kimova zaručnica (dobra je dobra) prigovara na njegovo čudno ponašanje ali on svejedno ne kuži šta se dogodilo i pokušava se vratit na Voyager; nalazi Parisa u nekoj bilijarskoj krčmi u Marseillu, njih dvojica ukradu šatl Yellowstone i ulete u vremenski pomak dok im je za repom Nebula; Kim se pojavi u "normalnom" svemiru i vraća se na Voyager. A za sve ovo su zapravo bila kriva neka čudna bića a jedno od njih je bilo utjelovljeno u konobaru Kimove omiljene kavane. HaPPy EnD ![]() |
|
|
|
|
|
#1751 |
|
ČLAN FKTa
|
|
|
|
|
|
|
#1752 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Mnogi su se sa njim u početku sprdali. Mnogi su ga omalovažavali, no on je sve stoički podnosio dok nije postao punopravni član. Oni koji su ga podcijenili ili jos gore uvrijedili, skupo su platili Ovo je naj legendarnija lekcija kojom je doctor pokazao tko je naj opakiji igrač sa ove strane crne rupe ![]() Snimka za uspomenu (4MB) : Tuvok, pokreni Fotonski Top ! |
|
|
|
|
|
#1753 |
|
CyberSky
|
Visage daj stavi neki normalni link na ovom nešto javlja da se nemože downloadat sa tripoda ili nešto tak
|
|
|
#1755 | |
|
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ma arbajtuje ko urica Koji browser ? Fino copy link pa ga zdravo seljacki pukni u toolbar i to je to, ili ga odmah save-aj na disk, kao target. Malo mi je cudno da ovako narcisoidno gledas svoje vlastite filmove To je malo ipak.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1756 |
|
CyberSky
|
Taj dan nisam bio baš pri sebi pa da vidim kak sam izgledal kao kapetan i onak lud ko šiba. Browser je IE
|
|
|
#1757 | |
|
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ti doctore zbilja volis ziviti opasno Pa opet (ako nemas nista drugo) mozes opisanom metodom skinuti ili ako ima neki download manager + link. |
|
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#1760 |
|
CyberSky
|
Jedno i drugo .
|
|
|
#1761 |
|
CyberSky
|
Daj mi pošalji na mail ak možeš ciber_manija@net.hr
|
|
|
#1762 |
|
ČLAN FKTa
|
uf...danas je bilo prilično dosadno...opet nekakvi Caretakeri...a Katica umjesto da nađe neki ekvivalent Risi i uživa do kraja života, ona se pokušava vratit mužu i škotskom ovčaru Ma bilo je i dobrih stvari - Usr'o sam se kad se Tuvoku izobličila faca hehe neću moć zaspat od trte . |
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Sannin
|
kvragu... propustio sam fotonic cannon epizodu... ali se zahvaljujem kolegi Visage sta je ostavio filmic... ![]()
|
|
|
#1764 |
|
Guest
|
Čekaj, jel bila foton canon epizoda na HRTu dosada (mislim na sadašnje prikazivanje)? |
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Sannin
|
pa valjda je kad su pricali o njoj...
|
|
|
#1766 |
|
Premium
|
bah inace gledam samo nedjeljom navecer, jer ovako nestignem uglavnom zbog termina, a ovu nedjelju nisam gledal 5-tu epizodu jer je 4-ta bila tak dosadna da sam zaspal -.-, pa ak se neko sjeca sta je bilo u petak nek slobodno isprica ![]() |
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Guest
|
Našli su onu žensku Caretakericu, Kes je otkrivala svoje moći (spalila Tuvoka), neki kretenski Ocampa se pokušavao upucavati Kes, Caretakerica ih je pokušala uništiti, ali su je onesposobili i onda na kraju pustili, bla bla bla |
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Dragi Trekeri. Fellows ST forumasi... Evo što smo doživjeli od ßellerophona i Sky-a ![]() Pogledaju insert iz Fotonske epizode... i njima 7of9 sasvim normalno paše u sadašnju sezonu ![]() Za ovo je djelomicno kriv IceFisherman jer ocigledno sublimacijska disocijacija je kod ova dva clana izazvala amneziju. Ice, rekao sam da implementiras da vole seriju a ne da istu zaborave ![]() Predlažem hitni disciplinski postupak primjeren federaciji jer je nanešena poprilična šteta ovom forumu ![]() Molim hitno vase sugestije kako adekvatno kazniti ovaj zaboravni duo : ßellerophon & Sky |
|
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Guest
|
ROTFLMAO: roller : Nisam vidio isječak jer ga uopće ne mogu downloadati. Ali je shame link odličan! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|