|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
MechWarrior 5
Old shchool poslastica ![]() Mechwarrior 5 announcement soon? byBitTech MechWarrior 5 2009 Debut Gameplay Trailer byGuru3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Predobro izgleda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidio na IGN-u najavu, moram reci - sliiiiin :-) Ima jako puno fransiza koje su rulale tijekom 90-ih, ali netko je u marketingu procijenio da ih trziste vise ne zeli... Ne sumnjam u graficku kvalitetu finalnog proizvoda, ali i dalje ko papagaj moram ponavljati - grafika je dio igre, a ne cijela igra! Citao sam da EA vec duze vrijeme financira razvoj Syndicatea. Sve stoji da bi kvalitetan 3D engine i pogled iz prvog lica pridonijelo uzivljavanju u igru (u Hackeru su to najavljivali jos tijekom 90-ih), glasine koje su procurile iz EA ne slute na najbolje. Syndicate je imao jednostavnu premisu: UBIJ! Ali sada u EA rade suprotno, kao da igra ne smije imati nasilje u toj kolicini... Ovo spominjem jer mnoge igre zablude u krive ideje i sve se zamota u slatku grafiku od koje je lako dobiti ocni karijes... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li itko primjetio da ce igra biti PC/XBOX ? S graficke strane nekako mi je svejedno, ali ogranicavanje Mechova i njihovih taktickih mogucnosti na 8 gumba? Nekako sam se nadao da cu moci programirati skoro cijelu tastaturu da bih mogao upravljati svim sustavima u Mechu. A opet, ako od Mehe rade *arkadnu* pucaljku, onda ce biti dovoljan i Mac-ov mis :-( |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pa možda ce se neki sustavi isklucivat ukljucivat razlicitim pokretima gljiva ili možda držanje nekoliko gumba od jednom barem se nadam, jer isto ko ti nado sam se da budem bas onako razmisljo svaki potez oružija namješto i tako doslovno mi se vec sad koža naježila od pricanja o tome ![]() Cant wait |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ajme sjetio se odmah, kad sam primio ovu najavu neki dan, starog Vengancea, zadnjega Mechwarriora koji sam igrao. Praktički cijela tipkovnica mi je bila mappirana komandama. ![]() Neslužbena petica izgleda odlično, barem po gameplay traileru, za koji se nadam da nije dodatno uljepšan malo.
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ovo mi je brijem drugi post u igrama od kad sam na forumu, ali moram da reagujem ![]() neki dan gledam jednu epizodu it crowda i roy ima na majici mehvorijora nekog i mislim si "bože zašto sam ikada prestao igrat tu igretinu" i tako ja posegnem za mech 4 mercenaries... evo nisam valjda sve skupa u zadnjih godinu dana igrao kao zadnja 2 dana. ako se može prežvakat grafika igra je jednostavno prefun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Hehe syss to sto kazes je istina ![]() Al da bi svaki dan mogo pogeldat ovaj gore trailer iz linka, bez bada ![]() Jednostavno predobro izgleda. Sve se najezis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|