|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() Jučer sam kupio novu (ASRock P45R2000) matičnu ploču, procesor (Intel Core 2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz), grafičku (GeForce GTS 250 1gb) i dva puta po 2GB rama ddr3 i odlučio da sam to promjenim. Sve sam ja to popikao i hoču pokrenut PC ali se ledioda na monitoru upali i odma ugasi tako da je monitor crn a kučište dale radi ali na ekranu ništa.Nakon par reseta i stisak na F2 upali se monitor i uđem u bios diskovi uredno prijavljeni voltaža i temperature ispravne.Sve izgleda uredu i ja instaliram Windowse i monitor radi i pali se kad kliknem restart ali kad ugasim na Turn Off i pričekam par minuta i hoču upalit desi se isto na monitoru blicne zeleni led u kučištu se čuje klik i odma se ugasi i tako 2-3 puta i onda se upali i digne Win..Desi se da nekad i nece da se upali pa stisnem reset i onda digne Win..Taj problem me danas jako naživciro da več mislim da nešto nisam dobro napravio ili podesio. Ne znam dali sam dovoljni objasnio ali da vas više ne gnjavi sa svojim problemom molim za pomoć !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma mene najviše muči što jednom upali monitor (digne Win.) a nekad neče ugasi monitor. Prekidač sam dobro spojio gledo sam shemu u knjižici. A jutros kad sam upalio PC dobro je krenulo nije ugasio monitor, pojavio se logo od Win i onda crni ekran a monitor upaljen.Kao da se smrzo dok diže Win..Tako sam čeko 2min i ništa crno. Onda sam stisnuo reset i pojavio se onaj crni ekran da biram hoču safe mod i one tri oocije ili normalno podizanje Win.. što sam i klikno i normalno je digo Win... Sad razmišljam da možda je problem u Diskovima Imam jedan IDE i jedan SATA2 Windowsi su na C na IDE master disku. Ali prije stavljenja Win... morao sam u biosu promjenit da je prvi disk IDE. A početne postavke su da je glavni disk Sata. Zbilja vise neznam što bi moglo biti bios sam flešo na najnoviju verziju i ništa. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zna bit frke kod P-ata i S-ata diskova u istom kompu. Na tvom mjestu ostavio bi samo S-ata disk i vidio kako radi. I izbor maticne ti nije neki, gledajuci i druge komponente.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Najvjerojatnije ću popodne Pc ponovo na stol i sve ponovo pospajat i onda ću isprobavat. Kažu da Win.. ne podržavaju 2X2GB rama, a imam i staru PCIe grafičku pa ću vidjet, ako nebude išlo probat ću to sa diskom. Hvala ! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|