|
![]() |
#17101 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#17102 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#17104 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja planiram potrošit oko soma (200 krznaša sim-tam), na kaj sve ne trošimo lovu ovo ni nije puno ![]()
![]() |
![]() |
#17105 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam sad prije ljetne sezone ubio tak negdje oko soma kao pripremu za ljeto, pa redom: - weber drotkefa za roštilj sa dugačkom šipkom da ne umažem ručice - weber vatrostalna rukavica - weber vatrostalna pregača - campingaz set nož/vilica/hvataljka/šiš šipke u prijenosnoj buksi sa ručkom - campingaz add-on gradele za 3 extra velike ribe sa utorima za iste i otvorom za repove - neke debele šibice od kompresirane piljevine za uspješno startanje roštilja - nova rešetka sa ručkama (gradele style), svaka šipka je nekih 5-6mm promjera, komplet od kroma i teška 200 kila roštilj (kamin betonski) je old. vs. plinski plamenik. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17106 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sve ostalo je gej/metrić periferija ![]()
![]() |
![]() |
#17107 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
uf, ubio se, pire, šnicli piletina i sos od tikvica (onaj narančasti, ko je jeo, znat će) jebem ti šta žulja. jebeš ti smanjivanje želuca ko žak, odo ja na širenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17108 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Brijem da sam danas na poslu pojeo najbolji kebab ever ![]() NAručio ja fino za sebe, kolegu i kolegicu 2 i pol kebaba. Brijem da ih je šef tog restorančića pravio, natrpao unutra mesa da sam se gušio u njemu, zalio sa blagim umakom da se sve kapalo oko mene. Predobro bilo, nadam se da će im šef češće raditi ![]()
![]() |
#17109 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Lovaković,onaj visoki lik ![]() Šteta što ti je King mac Bruno daleko od bolnice,tamo je hamburger ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17110 |
|
Vjerovatno. Da visoki je ![]() Stvarno je brutalno dobar kebab napravio. Nego, di dođe taj King Mac Bruno? MOže se to navratiti i ovako casual, dok ne radim ![]() ![]()
![]() |
#17111 |
Banned
|
Tamo u prostoru gdje je bio vemil,kod zapa.Odličan hamburger.Taman između Alo alo smeća i McDonaldsa.Još bude u kutiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17112 |
|
![]() |
#17113 |
Banned
|
Šefki je imao prije,za vrijeme rata ubitačne ćevape.Sad sigurno nisu kao prije,ali volim otić kod njega autom po ćevape i onda s bratom gledat filmove na MAXtv ![]() Inače,hamburger sada kod Brune odličan,kod Bigmame na Lutvinci,dobar,ali zalomi se da joj uhvati masti da se doslovno cijedi s njega.Tostevi u Mozartu prekoputa Una su isto odlični,ali su skupi,12kn dođe,a najedeš se daleko manje od hamburgera ili kebaba (koji je također skup).Plus ja sam stoka pa uredno poderem nepce dok ga jedem. Inače,u želji za pravim ćevapima mislim da se treba skočit preko grane u Antik.Odmah s mosta lijevo restoran u nekoj kući.Odlični ćevapi,toliko da ja kod Aljke i sina nisam bio godinama ![]() Inače sada cura pravi neku pizzu domesticus s onim tobože kulenom (sve su to vake nake kobasice,kulen ne more na pizzu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17114 | |
|
Big Mamu su mi već preporučili da ima odlične sendviče, no još ju nisam probao. Mozart mi je mjesecima bio (a i sad je) no.1 sto se tiče sendviča sa piletom. Znao sam svaku nočnu na poslu naručiti XXL sendvič sa piletinom, onaj njihov tartar umak je božanstven ![]() Pa bi recimo u nekoj nočnoj presjekao pa naručim slavonsku pizzu iz Mozarta - bolju pizzu (naručenu) još nisam probao (a nijedna nije ni do koljena domačoj), definitivno broj 1 sto se tiće Broda i pizze, makar sam čuo i za Eden same pohvale što se tiće pizze, ali još nisam probao Bome, pravo da ti kažem čevape jako rijetko jedem, nekako su mi na dnu fast food liste ![]() Kod Aljka ni ja nisam bio jako dugo, dok za taj Antik nisam ni čuo, ali damn, ako su te oni odvratili od Aljka onda mora i valjati nešto ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17115 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17116 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17117 |
Super Moderators
|
![]() |
#17119 |
Super Moderators
|
![]() |
#17120 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#17121 |
Super Moderators
|
Izgleda da od onog mog "mjevenog za škrinju" nebu puno ostalo...preključer Bolognese, jučer musaka a danas kelj i faširanci ![]()
![]() |
#17122 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj bumo nekaj dok se ljudovi jos nisu pokupili na moreno il cemo cekat kraj osmog? Meni se papaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17124 |
Super Moderators
|
![]() |
#17125 |
Super Moderators
|
Danas ružni glavonožac ![]() U tikvu smo mu napucali pršuta i sira, peče se sa mladim krumpačem. Kristalka, raženi. Bio danas na placu i obnovio zalihu malina tako da bude i fini desert ![]()
![]() |
#17127 |
Guest
|
Danas mumijie jeo. Predobro. Piletina omotana sa šampinjonima u lisnatom tijestu sa umakom od senfa. ufff. |
![]() |
![]() |
#17129 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo se zavrsava Rižoto sa plodovima mora u domacem ulju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17130 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|