Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.06.2009., 15:49   #1
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Miš u nebesa,tražimo nasljednika

I danas,nakon 8 godina u nebo je otišao moji Logi Dual Optical,platio sma ga papreno tamo 2001. i služio me valjano,reparirao sam mu žice jedno 20 puta al danas je nakon otkazivanja usred "perfect game" na COD4 završio u zidu....nažalost.

Tražimo nasljednika,zasad kak se nisam oporavio od kupnje auta,nejdemo u nebesa,200,250kn neš takvo,za svakodnevni rad i COD4 malo....

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=140068 (probao,neloše mi leži,fora boja)

Onaj Predator 4800 laser s utegićima(reko mi frend da je odličan miš al...)

te

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=140048 (logiju vjerujem,klasik...)

vaša mišljenja o tome il možda neki novi prijedlozi?
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2009., 16:02   #2
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dajem glas i preporuku za mx518 / MX518 Dark Knight
veve je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.06.2009., 18:24   #3
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Imam Predatora 4800 i odličan glodavac za tu lovu(mene izašo 220kn poč. godine uzeo) a prije imao MX518 i neprimjetim nikakve razlike glede performansi i mogučnosti(osim što softwer nezeza kao kod Logitecha, što se zna dešavati ponekad).i danas rula po RoccatTaito podlozi sretan i zadovoljan.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 01:26   #4
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Imam i ja Taitto

Vidim ima MSNov miš,kopija tog Trusta(tj više njih kolko sam upucen) po 199kn u svijetu medija,izgleda da bu taj
Staro 26.06.2009., 04:21   #5
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
razera sam ja htio, ali one dvije tipke s druge strane su totalno ne funkcionalne ako si desnjak i obrnuto... a i napravio je neko review, da je ova veca tipka na njemu ok, ali kada trebas stiskas manju da je zajebano jer su tipke u onom gripu i onda se trudis i stiskas jako i onda opet stiskas veliku jer ti prst sklizne...

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 09:25   #6
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Imam Death Addera i jako sam zadovoljan, a ove tipke sa strane istinabog znaju biti zeznute ali samo u početku dok se čovjek još upoznaje sa novom beštijicom. Dake, moja preporuka Razer, još je i solidna cijena u kontekstu dotičnog proizvođača.

C L O W N I N G A R O U N D

Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.06.2009. u 09:49.
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 15:06   #7
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Uvak,uletio u svijet medija i ubo MSI(kopija trusta itd). Miš leži super,malo odaje dojam jeftinoće. Drugo,Roccat Taitto sam tolko zalio s pivom,pepelom itd da je miš na njoj neupotrebljiv naprosto,stoga je na stolu,sad ide test u COD4
Staro 27.06.2009., 00:45   #8
gulje
Premium

gulje's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Evo ja danas kupio Fireglidera,prije sam imao mx-518,znaci mis je dosta precizniji od mx-518,izgledom i dizajnom je kao deathader,(samo sto se meni malo vise svida ova vatrica na njemu kao sto je mx imao one fleke,)a sto se tice cijene nema mu konkurencije. Bio sam malo skeptican oko ovog posto je to sharkoon,i posto im onaj prvi mish pod nazivom Rush nije bio nista nego po meni obicno smece ni scrool nije imao zubice nego se vrtio u prazno,ali sad evo koristim ga par sati i mogu reci da samskroz zadovoljan. Sto se mene tice za tu lovu trenutno best buy.
Staro 27.06.2009., 02:32   #9
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Eto,i ja sta se tice ovog klona MSI/Trust/OCZ/CyberSnipa skroz zadovolajan,miš je precizan do yaya i mogu rec da mi se nakon veterana mog skor popravio 30%,pogotovo s sniperom kad igram,ciljanje je pun K laške.....ostalo skill
Staro 28.06.2009., 12:40   #10
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Pro Solution je u biti bijeli (i jeftiniji) Krait, tako da za te novce dobar izbor. Ali ja bi ipak išao na MX518, nemožeš pogriješiti ni da hoćeš. Ja imam Deathaddera, na početku ga nisam volio, sad ga nebi dao za ništa na svijetu.
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.06.2009., 14:32   #11
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Nebih se složio,Pro ima thumb-buttone,krait nema,bar nije imao dok sam ga gledao....
Staro 28.06.2009., 15:22   #12
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Nebih se složio,Pro ima thumb-buttone,krait nema,bar nije imao dok sam ga gledao....
Još bolje, iako sam mislio na senzor i oblik.
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2009., 18:08   #13
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

A to je,fora zgleda imao sam se priliku malo družit sa njime.....

No,MSI je pila,jedino što je bolje skinut sw od CyberSnipa Stingera,u MSIevom SWu baci dva thumb buttona u macro mod i nemogu se sluziti u igricama sa njime. Potom sam stavio SW Stingera i ima kvaćice u advanced optionsima koje se poiskljućuju i stvar dela ok
Staro 29.06.2009., 01:04   #14
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Eto,i ja sta se tice ovog klona MSI/Trust/OCZ/CyberSnipa skroz zadovolajan,miš je precizan do yaya i mogu rec da mi se nakon veterana mog skor popravio 30%,pogotovo s sniperom kad igram,ciljanje je pun K laške.....ostalo skill
Dobar ulov, malo sam pronjuskao, za tih 200 kunica najbolji deal vjerujem. No ajde, pricekat cemo kako ce mu se klikovi switchevi i podloga drzati kroz neko vrijeme, ovo na papiru izgleda stvarno haj
Overhaul je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2009., 03:07   #15
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Eto da nabacim kratki dojam u ova tri dana sa nijim.

Pozitivne stvari:

Preciznost,cijena,driveri(cyber snipa),gumeni grip sastrane,dugačka žica,ergonomija(za neke),DPI switch usred igre radi besprijekorno. Macro modovi za sve živo(+ onboard memorija),utezi.

Osrednje:

Plastična površina gore(Cyber snipa je gumiran),cheap izgled svjetala,opčenito svijetla na mišu...ZAŠTO?!
Scroll,u win XP super,u CODu nemam osjećaj klika kad šaltam oružje pa neznam oćel dat komandu za promjenu il ne.

Negativno:

Neko je spomenuo da bi bilo dobro da je 1,5cm širi,istina,za moju ruku fali pola cm da se 4. i 5. prst ugodno smjeste,nije ništa kritično al moram neš u zamjerke napisat Thumb buttoni su mi previsoko. Kod Dual Opticala je bio usred samog ležišta za palac tako da mi je veoma praktično bilo izvest melee attack il kojugod drugu akciju,ovako se moram naviknut.

evo i tri slikice da vidite o čemu pricam....
(možei mod promjenit naziv teme u MSI G-501

http://www.imagesforme.com/show.php/566321_IMG0156.jpg

http://www.imagesforme.com/show.php/566320_IMG0154.jpg

http://www.imagesforme.com/show.php/566319_IMG0153.jpg

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 29.06.2009. u 17:30.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno