|
![]() |
#931 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#935 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
dead space i bf heroes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
SW KotOR i SW KotOR 2 TSL - Nakon dugo vremena, zaželio sam se ovih (IMHO) remek-djela. Igre su stvarno zakon.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Današ riješio Prototype, sad prelazim na Burnout Paradise Ultimate Box, iako nikako da dokučim kako to igrati. Pri kraju sam Stalkera (CS), ali ga nisam igrao zadnjih 2-3 dana. To planiram sutra završiti. Kasnije valjda Necrovision, onda malo Far Cry 2, i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Guest
|
Empire Total War! Igra je zakon, a igram je na laptopu - gledajte pod "Moj komp". Postavke su na Automatic (pretpostavljam da je sve na Low/Med), rezolucija 1280x800 i ništa ne šteka, borbe idu glatko, loading nije dug.. Ja zadovoljan. Definitivno najbolje "optimiziran" Total War dosad. ![]() 10/10 za igru što se tiče performansi, 8/10 za igrivost (promijenili su dosta toga pa treba ponovno učit kako se igra ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Fear 2 i Černobil, ova zadnja mi baš i nije sjela.
![]() |
#947 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Elf Bowling: Hawaiian Vacation zvuk uključiti - obavezno |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Banned
|
trenutno igram The sims 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
flight sim X Max Payne 2 =) I danas krece Prototype |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
|
Instalirano: Tom Clancy HAWX - prešao COD 4 - prešao (prvi put tek sada prije neka 2-3 tjedna) ![]() COD 5 - instalirao i još nisam ''stigao'' igrati ![]() BATTLEFIELD 2142 - počeo ali nije mi se svidjelo, ali intro movie mi je zakon... BlackSite AREA 51 - počeo tek... Dark Sector - započeo... Prototype - počeo... Supreme Commander - prešao ![]() Supreme Commander - Forged Alliance - pri kraju ![]() ![]()
![]() |
#953 |
Guest
|
Mali update sa igrama koje imam na laptopu: CoD2 - Prešao X puta, sad samo u LAN-u igram. CoD4 - Prešao Y puta, sad samo u LAN-u igram. ![]() Empire Total War - igram s Rusijom, Švedska i Poljska su moje, sad na Turke! Fallout 3 - dvaput prešao, sad samo nekad iz zajebancije idem ubit kojeg mutanta. ![]() Freelancer - Nedavno sam otkrio "online zajednicu", likovi prebolesno igraju! Warcraft 3: TFT - ne treba ovu igru ni komentirati.. Helldorado - stojim na zadnjoj misiji već mjesec dana. Dosadila mi.. HOMMV: Tribes of the East - odlična strategija, igram umjesto šaha. ![]() Hitman Blood Money - friško instalirana, došao do pola.. Left 4 Dead - ne sviđa mi se, ali cimer voli nekad zaigrat.. Morrowind - !!! Oblivion - u postupku sam nabave ekspanzija Pirates of the Caribbean - malo je starija ali nisam našao nikakvu zamjenu za nju. Stalker SOC - taman prešao, još ću jednom i dosta.. ![]() Star Trek Bridge Commander - ovo svaki ST fan mora imati! Star Trek Starfleet Command III - igra zahtjeva dosta učenja a to mi se sad baš i ne da. Sacred 2 Fallen Angel - čim ispiti završe Sacred je moj 20h dnevno! Eto ga. ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
trenutno igram 12 Sky 2 mmorpg (koji mogu svima preporuciti jer je iznimne kvalitete i igrivosti, a jos je i besplatan), Classic Car Racing (apsolutno bezveze, preporucam samo ako vam je iznimno dosadno), te sam nabavio Arx Fatalis, koji sam nekim cudom uspio preskociti u dosadasnjoj igrackoj povijesti, a dosta je hvaljena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@rams hvala, tražio sam inaće neki trainer da ne moram stalno pisati, ali nisam našao a sada sam počeo igrati Two worlds ispočetka, dobra igra ![]()
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Fallout 3 - od početka očaran ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Guest
|
Call of Juarez 2.. u ovo malo slobondog vremena koliko imam , to i ponekad Terminator :Salvation ,a za GTA 4 tek kad nabavim napajanje i hladnjak za novi CPU ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Ovo mi se svidja: Citiraj:
![]() De mi na PM posalji par IP adresica od servera na kojima igras, pa se mozda nadjemo veceras. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|