|
![]() |
#16981 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ amedejac - meni poznati, ne tebi ![]() ![]() samo se cuvaj ![]() enivej, upravo sam smlatila predobar sendvic u tijestu od pizze s piletinom sa zara, sirom i hrpom povrca unutra, prefino ![]()
![]() |
#16984 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žena doma dovukla kilu malina ![]() Valjda da mi bude lakše vuć stvari po kući...a i nekakav novi regal je spominjala...idem se ubit ![]() ![]()
![]() |
#16985 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Po ovoj vrućini su olimpijske dicipline tipa nošenje regala na četvrti kat i vuča balvana i panjeva iz šume,što se prakticira kod mog djeda,definitivno dvije stvari koje nikom ne bi poželio. Prošle godine sam tako nešto vukao ~150 metara uzbrdo u par navrata,a kada sam završio nisam ništa vidio nit sam mogao disat,doslovno da umreš ![]() Još sam ja mladac u najboljim godinama sa prime heart conditionom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16986 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jučer se starci vratili iz zagorja pa sam se fino najeo domači; špek, kobasice, luk, kruh i crnog vina uj ![]() i nakon toga kila trešanja ![]() ![]() jos navecer malo kasnije dvije pivice i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16987 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e škvadra u lidlu akcija roštiljsko meso mix za 32kn kila... ima raznih kombinacija, ja uzeo 2 x pljeske, 4 x šiša i 2 x vratine u marinadi od čilija (to sve je kila negdje) + još pol kile njihovih gotovih ćevapa ibera. hebo me pas jedno od boljih mesa kaje sišlo sa moje rešetke... svakako preporuke ak netko često tam ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16988 |
Super Moderators
|
Danas me ni krivog ni dužnog odvukli u Metro...zujim ja tako okolo i psujem promet, ženu i kaj sve već ide uz to kad mi oko krvavo ugleda hrpicu kiselog zelja (glavice)...UJ!!! ![]() Našel jednu finu od 2.20 kg...važem ja nju po rukama a žena već blijeda...samo je procjedila nećeš valjda ![]() Špeka imam, kobasa isto, mljeveno sam već izvadil iz škrinje-sutra se kuha sarma ![]()
![]() |
#16989 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() Po ovoj vrucini mi nejde sarma. Btw, danas mi je dijete punoljetno ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16990 |
Super Moderators
|
Sarma uvjek paše, treba tu-i-tamo presjeć klasiku po pitanju godišnjih doba ![]() Matori, nemoj bit Đu...odvedi dijete u provod. Ili mu bar daj pare ![]()
![]() |
#16991 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Apsolutno, neki dan se zavrtil sekeli gulaš s finim komadima sv. plećke, domaćim kuhanim paradajzom i zeljem iz kace. Je, je, još ga ima dobar pedalj, žena ga redovito očisti s vrha i u dobrom je stanju. Moj osobni rekord : pred par godina za Veliku Gospu sam zavrtil 15 sarmi od vlastitog zelja iz kace a vani je bilo oko 32 C. Malo sam više zaljutil saft i sjelo je k'o u prosincu... ![]() Sutra na ranču budu krilca na roštilju i kristalka.
![]() |
#16992 |
Super Moderators
|
Gledam danas guščja jetra...tristo krznaša bogte...a bale mi cure... Nemrem a da se ne sjetim starog Geze...300 krznaša...cijeli tulum od jela (za nas četri, skupa sa pohanim guščjim jetrima) i svim ostalim za manje para ![]() Čak se nije ni naljutio kad sam napravil sranje zbog šećera u šalati ![]()
![]() |
#16993 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam maloprije očistio i narezao na kockice kilu teletine i metnul ju posudu i prekrio sa uljem da jedno dva dana fermentira. Posebno sam očistio od mrenica 75 dkg junećeg buta i oko kilu svinjskog buta pa ću to sve staviti u lovački pac do nedjelje. U nedjelju se vadi lonac i tronožac za dobar čobanac-paprikaš (više onak na gusto) sa njokima i širokim rezancima. Usto kristalka salata i paradajz salata. Heljdin kruh, brašno je skupo ko šafran. Kila od 30 kn na više. Pak se bumo usvinjili. ![]()
![]() |
#16994 |
Super Moderators
|
Kaj da velim...ubil sam se sarmom ko zadnji sacpra ![]() Za promjenu umjesto Žuje pol-pol gembač sa kutjevačkom ![]()
![]() |
#16995 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kad smo kod gembača,juče sam ga jedno 10L popio na svadbi pa se nesjecam pol toga ![]() Restoran KRALJEVEC u sesvetskom kraljevcu. Fakat jedna od jačih klopa po tim vjenčanjima.....pogotovo domača juha od gljiva,rajnglu cijelu sam polizao hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#16996 |
Super Moderators
|
Danas-sarma ![]()
![]() |
#17000 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Danas kotlić od 9 litara na tronošcu. Tri vrste mesa koje su bile u pacu i fermentaciji, dosta povrća i napravio sam gusti saft (paprikaš) za nas osam velikih i dosta malih. Lagano šarf (osjetilo se tek nakon pola pojedenog tanjura). Prilog široki rezanci i njoki, kristalka salata i paradajz salata s krastavcima). Poubijali sve PAN qjupekove, ubili su mi pola gajba Tuborga, ali sam ja sad izvadio zlatnu rezervu. Neznam kak ću ujutro na posao.
![]() |
#17003 |
Super Moderators
|
Pa, 22.05 su bile Žderonje-tri tjedna a ne dva ![]() Ja bum danas za odmor od sarme opalil par komada friške vratine, raženi i ostatak šarf ajvara. Zalil bum sa gembačem ![]()
![]() |
#17005 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel se to nekaj manje jede u ove vruće dane? Malo žderonaj svraća ovdje ![]() Ja slistio tri kriške pizze s tunom ujutro, sad sam miran do popodne, onda planiram napast špagete bolonjez ![]()
![]() |
#17006 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam jučer jeo bolonjez. Meni je to jedno od najdražih jela sa tjesteninom. ![]() Al brate Roberte, kako moš' jesti tunu na pizzi ? Damn...
![]() |
#17007 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
za gablec bio pecivo s gro sjemenki 10dkg dimceka 5dkg gaude pola litre jogurta z'bregov bounty čokoladica ![]() zadnjih par dana i nemam neke inspiracije za jesti jer je vruce do bola! jeo sam sarmu u ponedjeljak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17008 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Čuj, pizza s tunom mi je, otkad smo ju žena i ja počeli sami doma raditi, definitivno najbolja pizza. Uglavnom samo i nju radimo, tek tu i tamo pizza s nekoliko vrsti sira ili klasika sa šunkom i gljivama.
![]() |
![]() |
#17009 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|