|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Dali postoji?
evo samo da pitam da li to uopce postoji... Znaci trebalo bi mi nesto kao usb sta bi ukopco u komp i preko toga odasiljo wifi signal. Znaci meni u komp ide zice, nemam uopce doma wifi, ali bi htio da mi tako komp odasilje! To bi koristio za iPhone! Pa ako to postoji moze neki link gdje se moze kupit ili nesto?? Zadnje izmijenjeno od: kiwwy. 12.05.2009. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja mislim da nemoze, neam pojma. da mozda kupis router koji podrzava wireless? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo je za dijeljenje interneta sa WLAN adapterom, ali uz preduvijet da primaš interenet preko kabla. U advance opcijma od wirelss netvorkinga prvo treba odabrati Computer to computer (ad hoc) networks i odznačiti Automatically connect to non-preferred networks. I također u opcijama od adaptera označiti da adapter se ponaša kao ad hoc Tada se ponovo ode u properties od wirelss network i kreira se novi ssid (ADD) i njegov wep po želji. Onda ponovo u properties, ali sada u Advanced tab, označiti Allow other network users to connect through this computer's Internet connection i odabrati konekciju od LAN-a kojim smo spojeni na internet (ne može se odabrati source wlan, samo LAN konekcija). I to je to, sada sa drugim kompom treba proskenat i već bi trebao biti vidljiv ssid koji smo kreirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Kako uopce doc do tog wirless networking? Meni toga nigdje nema ? koristim windows vista ultimate ! P.S. Jel bi mozda trebao imati nekakav adapter u kompu ? Ja imam doma internet onaj kaj samo zicu ukopcas u mreznu karticu, nemam doma nikakav router wirless ni nista ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ali u tom slučaju komp ti mora raditi stalno da bi imao WLAN. tj. da bi iPhoneom mogao surfati? A čemu to ako može i bez paljenja kompa. kupi neki wlan router tu na forumu, imaš ih za 100njak kn(od Siemens 515 pa nadalje), mnogo bolje rješenje IMHO (ako pustimo ekologiju na stranu sa manjom potrošnjom struje nego komp 24/7...stabilnije je barem, jer usb wlan zna pucati) wlan usb stick koji namjeravaš uzet je tu negdje cijenom... pa razmisli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma ako je 100kn rade kupim taj neki usb, tak i tak mi komp radi 24/7 uvijek skoro... Stalno se skida nes. A i imam doma to sve u zidu pa mi neki veci router nebi gore stao. Sad zanima me onda jel zna tko koji da kupim taj usb, koji ima najvece brzine, na kojem net najmanje puca i na sta da uopce obratim pozornost?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=147286
![]() |
|
|