|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Pozdrav svima, Jel moguće da grafička (HD3650) i hoće i neće funkcionirati zbog prestarog updatea biosa matične (ms9317e+(usb)) ?? Testirao sam Ram (radi), grafiču na drugom PCu (radi)... pa sam onda prebacio stariju grafičku u ovaj gdje neće i radi ali i ona nekad se desi da neće (nakon što ubacim ovu HD3650) ??? Dakle,ukratko...: Ploča: MS9371E+(USB) Windows: XP 1. Grafička: HD3650 (potrebna) 2. Grafička: -neka vga obična koja ne ide preko DVI ulaza - test grafička koja radi ako nisam prije spajao ovu 1. pa se onda nakon nekog vremena kad se "oladi" opet radi... Problem: Neće da radi 1. grafička (neko vrijeme radila i sad stala,a radi na drugom PCu) - nema ništa kad upalim PC samo pi-pi -normalan Napajanje: 400W Hvala na pomoći unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
cuj, moze biti do biosa, moze biti do malo struje na agp, moze biti da je poluispravan utor na ploci, moze biti da je poluispravna graficka....... moze biti svasta, ali osobno bi prvog krivca proglasio maticnu. Citiraj:
![]() (istina bog, nije neophodno, ali) nedostaje cpu, rami, hdd, i tocno napajanje ![]() Citiraj:
![]() za svaki slucaj provjeri da nije do napajanja, mozda je jednostavno postalo preslabo godinama koristenja. ako mozes neko iole kvalitetnije, ili barem neko koje nema par "postenih" godina rada iza sebe ![]() uglavnom preporuka, nabavi drugu maticnu, a nije lose niti procesor. danas imas poprilican izbor dobrih maticnih, npr socket 939 neki athlon + mb se nade za ~250 kuna. a rade bez problema i poprilicno bolje od trenutnog P4 ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|