|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako se odvoji malo vremena ~10 min i ako se ima volje naravno, da se temperature mogu dosta skinuti-sva mudrost ![]() nemoraš biti "mudrac" da zamjeniš šrot hladilo ako to tebi ide u korist(i tvojem HW-u) ipak se tu radi o 25c manje nego sa stock hladnjakom |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo i mene. Ja popizd*o u vezi temperature i nazvao vemil di sam kupio i lik me pita jel imam snimljen antivirus mozda je komp zarazen XD.Mislim u sebi majmun* jedan temperatura mi je 100 stupnjeva GORIIIIIIII..Ok i pita koji driver imam.Ja sam imao za vistu predzadnji(zadnji koji sam nasao kada sam snimao vistux64) tak nest.I kaze da nisam jedini koji je zvao u vezi toga,i kaze da skinem 9.3 novi driver za vistu i da instaliram i da nazovem nakon igranja min. pola sata. Jer kaze da svi driveri prije ovog nijedan nije radio normalno za tu grafu na visti x64.. I gle cuda temperatura u igrama nejde (nakon 3 sata) preko 65 stupnjeva malo malo sam pogledavao.I igre mi lete (citaj sve nove-za sada hehe) na MAX detaljima rezoluciji 1680x1050..Jednostavno nemogu vjerovat.. E sad dali mi se mozda nesto moglo dogoditi dok je temperatura bila tako visoka a da ja trenutno nevidim??? nisam ni igrao cim sam vidio kolika je temperatura...Ja sam lika pitao kaze da je radilo vise sati ili dan dva da sam tako igrao da bi mi memorija osla.I da ak imam sranja da dodem da ce mi odma zamijeniti za novu. hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Poigrao sam se dosta sa MSI modelom 3850 sa nereferentim kulerom , i mogu reci uz pretpostavku da Riva ne laze - kuler jako dobro radi svoj posao i temperature su vrlo pristojne za jedno tvornicko rjesenje . U windowsima temperatura varira od 44-48 , uz napomenu da je kuler necujan ( ili ne radi , ili radi na nekom minimumu ) , a u opterecenju ode do 70 , to je najveca vrijednost koju sam vidio , uz automatsku regulaciju , dakle uglavnom se ne cuje vent i tu i tamo se zavrti na malo bucniji nacin i onda opet zasuti . Takodjer kad se vent stavi da je stalno na 60% i pri tom je cujan , ali ne neugodno , i nakon 2 sata igranja temperatura ne predje 64 (uzblago povisen takt) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
![]() Bok svima!Ima li tko problema sa ATI 3870? Ja nažalost DA!Stroj-CPU AMD Phenom x3 8450 BOX,AM 2+,Toliman,2.1Ghz,2MBc.,HTT 3600MHz,napajanje 550w,MBO ASROCKA770CROSSFIRE,AMD770,grafa-VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 3870,uglavnom resetira prilikom igranja cod 4-cod5,VPU-Recover se javlja,stavio sam nove drivere al opet ista pizdarija ima li tko kakvo riješenje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
Datum registracije: Apr 2009
|
Isto iskustvo sam imao i ja,imo sam amd konfu sa 3870 prosle god u 1 mj probao sam sve i svasta novi xp,bios hladenje.....no nije nista pomagalo padali su restarti svakih 20 min no tako da sam poludio i preso na intel i nvidiu ![]() Probaj od frenda posudit neku karticu pa igrat snjom pa vidi jel sve ok da se uvijeris da je do grafe,a ako je stavljaj hladenje jer vijerujem da se jako grije pa zavisi od serije ako ne imas garanciju pucaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Također probaj više drajvera. Od kada su izbacili 9.x verziju pod Windowsima XP radi jako loše ili nikako. Probaj 8.11 i 9.1. S njima nemam problema. Također je moguće da će ti biti potrebna reinstalacija windowsa. Drajveri su im postali stvarno ajme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|