|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Moj problem se vuce vec dosta vremena, a poceo je kad mi je otisla x800rx, nakon toga Maxtor 80 gb. Sve sam to objasnjavo sa time sto u tim trenutcima komp mi je stajao 1.5 od radijatora pa reko zbog toga je riknula. Drzao sam u kompu od tada GF4 i radilo je sve ok. I tako ja nabavim sa foruma grafu Galaxy GF 6600 koja takodjer ima na sebi dodatni konektor za molex kao i x800rx. Ubacim ja nju preksinoc i radi neko vrijeme sve ok i onda odjednom zablokira komp, a u pozadini se cuje zvuk sa tv-kartice jer sam gledao bio tv tada. Ja restartam, komp se normalno upali i sve je radilo opet sat vremena i to se dogodilo. Reko da nije do win, pa sam ponovo win instalirao i isto je tako radilo neko vrijeme i zablokiralo i sada kad god se pali komp on se zablokira na WELCOME screenu i ne mrda. Stavio sam bio nazad staru GF4 i isto se dogadja. Jos cu danas probati promijeniti napajanje pa cemo vidjeti sta ce biti, i probat cu win reinstalirati. Mene zanima jel vi znate sta meni ovdje odumire? Ploca? Napajanje? RAM? Vise ni sam ne znam. Jos samo da napomenem da imam CODEGEN napajanje od 400W koje je staro 4-5 god. Molim za pomoc, jer sada moram zicati komp da idem na net,hehe. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mhmh,što kaže safe mod??napravi i reset cmosa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno se winsi malo zblentali. Repair ili reinstal bi pomogao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
meni se isto zna dogodit da komp zamrzne na welcome sreenu, tada samo iskopcam sve usb-ove (modem, printer i sl.) i onda normalno nastavi ulazit u windowse. Mislim da je to do napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
To se ponekad desi i meni na laptopu i onda u diru C:\ nađem 2 datoteke: 1. ntuser.dat.rmbak 2. NTUSER.DAT Ovaj rmbak obrišem a dat sakrijem i tjeraj dalje. Jedno 2-3 puta mjesečno se to desi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Kakve pobogu veze imaju ta 2 fajla sa smrzavanjem PC-a? Jel znas za cega uopce sluzi ntuser.dat i sto je .rmbak? Mislim, ne kuzim sta postizes sa brisanjem i skrivanjem istih, nigdje veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Nemam blagog pojma kakve veze imaju te dvije datoteke sa smrzavanjem Pc-a, samo kažem da mi se obavezno i uvjek pojave nakon smrzavanja na welcome sreenu i nisu skrivene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Ok, ja nemam te fajlove,ali nije bitno. Evo instalirao sam win danas, i sada je radilo normalno sat vremena i opet mi se zablokira. I to u operi dok sam dodavao gluposti na onaj speed dial. Sutra cu najvjerovatnije napajanje neko nabavit pa isprobat tu opciju. E da,ponekad cujem onako neko zujanje ili cvrcanje tiho kad idem misem preko ekrana.. hmmm.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Jessi clockao proc ili ram? Ako jesi možda je to uzrok nestabilnosti... Probaj flashat bios, stavi zadnju verziju... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|