|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Problemi s pržilicom
Imam velikih problema sa pržilicom (Liteon). Dvd-ove mi neće nikako da očitava, a cd-ove neke oće a neke neće. Snimio sam firmware najnoviji i džaba. Stara je godinu i 3 miseca. Šta mi preostaje osim razbit je u 20 komada? Vridi li mi garancija još, na računu mi ne piše koliko imam garancije? Unaprijed hvala I svaki put kad mi prihvati dvd i kad počnem pržit javi mi ovaj error. Ima li neko neku ideju? ![]() a u ADM-u mi kažu da je garancija 12 mjeseci. Zar na Liteon nije 2 godine? EDIT BY MOD: Obavezno pročitati pravila podforuma... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116982 Zadnje izmijenjeno od: tomo87. 29.03.2009. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj zamijeniti postojeći kabel novim. Odnesi ga kod frenda i probaj tamo. U hgšrotu, garancije za LiteOn je 2g.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam na liteonovim pržilicama dosta problema riješil sam novim firmwareom i čišćenjem lasera, pa probaj i to. Al ak imaš garanciju odnesi na popravak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|