|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Ati mobility radeon 3470
Eto jednog pametnog pitanja imam Toshibu a300 15l sa tom nekom kao ---neintegriranom--- grafičkom??? Pitanje glasi-jel se može stavit neka bolja grafička u taj laptop? ili je stvar u procesoru lošem, kad mi štekaju sve nove igre Pomoć molim, ako ima nade (imam lemilicu pri ruci, ako mi to pomaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš preslabu grafu za igranje novijih naslova i ne možeš ju zamijeniti boljom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Da farcry2 neide dobro, crysis ni pomislit, jedino cod4 na nižoj rezi (800x480) i neke starije igre idu, cod 5 vec steka malo i na nižoj rezi sa svime na low. Malo me razocarala kartica, mislio sam da ce biti barem malo jaca, ali i procesor je 2GHz samo, a što ti je to danas? Mozes jednio proc promjenit, neznam da ima negdje grafa za kupit(nisam jos vidio) ,ali sve aftermarket kosta oko pola cijene laptopa tako da je to neisplativo
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi od čoveka do čoveka i za kaj koristi komp, nekome je 2GHz dosta za sve, a nekome ni 4GHz nije dosta. Osim toga HD 3470 je čist vredu kartica za namjenu koju imaju laptopi, a to sigurno nije igranje, pogotovo ne naslova poputa Crysisa ili bilo kojih novijih igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znam da nije za crysis i te zahtjevne igre, ali za cod 4 multiplayer je dobra, i multimediju,posao itd.
![]() |
#7 |
Guest
|
Hm, i ja imam istu karticu, proc je T3200 (2.0) i igrao sam na njoj ( i još igram) CoD4, Fallout3, NFS-ove svih vrsta, Warcraft 3, WoW, simulacije sportova (FIFA, PES, NBA... i ostala gamad), Morrowind, Oblivion, Freelancer.. Postavke uvijek na medium (starije igre i WoW sve na high) rezolucija 1024x768, bez AA/AF.. FPS-ovi su u CoD4 iznad 30, u kućama i preko 80, kad na vas padne Airstrike padnu i fps-ovi na 15 ali to ionako nije važno jer vas Airstrike ubije prije.. ![]() Sve u svemu, odlična grafulja za lap od 5000 kuna.. Ja ne znam što ste više od nje i očekivali.. Grafička od mene samo pohvale ima.. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
slazem se.... graficka je odlicna... ja npr igram call 5... smanjio sam neke super efekte i aa... ali igram... nfs undercover sam igrao na njoj i bez problema je vrtila na medium detaljima... tomb raider underword ugasio shadows... i ostala s___a i radila.... neznam kako za koga... meni je ok grafa... mislim za te novce je ok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|