|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
2 ADSL routera / simultana veza
imam jedno pitanje, pa se nadam da mi netko može pomoći, budući da je t-comov help desk niš koristi, samo mi pokušavaju uvalit produljenje ugovora i wlan stick... ![]() ovak, frend mi na svojem kompu ima običan Kasda router i preko tog se spaja na net...al prije koji dan mu je i buraz dobio svoj komp, pa bi se sad oni "zajednički" spajali na net... al problem je u tom da su im sobe dosta udaljene tak da se nemre povući UTP kabel do novog kompa. mene zanima kaj bi se dogodilo da se na novi komp također stavi router (postoji tel. linija u sobi)...? jel u takvoj konfiguraciji uopće moguće da se oba kompa spajaju na net istovremeno, odn. da router jednog kompa detektira vezu i automatski se spoji...? (wireless je otpisan jer je preskup) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
hm, našao sličan problem par stranica iza s odgovorom: Citiraj:
sad me samo zanima kako bi se routeri ponašali prilikom spajanja...tj. ako je prvi spojen, a drugi se pokušava spojit... jel bi veza pukla da propusti novo spajanje il bi se odbilo spojit drugom? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
običan telefonski je (iz zida naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Nece moci radit, nek kupi sajlu za vuci kabl kroz instalacije i provuce UTP, ili sa manje zajebancije kupit jedan ap + karticu i slozit sve za 400-500kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok, hvala na prijedlozima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|