|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Ati Radeon 9250 Veliki Problem!!!
Brat mi ima Ati radeon 9250 128MB, na maticnoj ploci KT3-Ultra, i svaki put kada nestane struje ili iskljuci komp iz struje srusi se grafika. Jednostavno kada upali komp i pocne sa ucitavanjem Windowsa i pojavi se crni ekran. Onda mora restartati komp stisnuti F8 i izabrati Enable VGA. Nakon toga slijedi ponovna instalacja drivera, restartanje kompa i kada ucita Win samo se smrzne. U cemu je problem. Pokusao sam drivere 10x reinstalirati ali nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Skini drivere, počisti ostatke s driver cleanerom, instaliraj ili reinstaliraj zadnji directX i drivere od matične, nakon toga stavi neke starije ATI drivere (one bez CCC, znači sa starim control panelom - sve novije nema smisla na 9250) ili možda čak Omega drivere pa onda vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Za sve su bili krivi driveri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ati radeon 9250 sapphire
problemi zero display service error setup not find drivere compatible with your curent hardware or operating system drivere skinuo sa interneta,stare drivere izbrisao ako je problem u driverima ,molio bih točno koje i gdje da skinem ako je moguće zahvaljujem unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Radeon 7k Series Radeon 8k Series Radeon 9k-9250 Series ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
ja ti prodam 128mb ati radeon 9200 pro za 120kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Connect3D Ati Radeon 9250SE Problem.
Pozdrav PcEkspert forum! Eto,imam problem sa grafičkom,pa me Gugl za uši dovukao ovdje. Ovako,imam : Connect3D Ati Radeon 9250SE (klikni iznad za detalje) Znam da nije nešto grafička,međutim,za ono što meni treba (gledanje filmova i sl.) me služi već dvije godine. Međutim,ovaj problem što imam mi se događao i ranije,ali se otklonio,što sam od sebe,što reinstalacijom Windows-a. Ovako,igrao sam stari Prince Of Persia (The Sands Of Time),koji sam igrao i prije,ovo je bilo po cca šesti puta (:P) ,pred krja igrice me izbacio van,pokazao BSOD (Blue screen of death =P) i počeo kenjat nešto o nekom ati3duag.dll fajlu :S Eh sad,reko oke...ništa drugo nisam ni mogao,pa sam ugasio računalo. Idem opet pokrenuti računalo...kad,imam što i vidjeti. Po treći-četvrti puta otkako imam ovu grafičku,prilikom boot-a i kad uđem u Windows vidim na zaslonu zelene/roze točkice...i trenutno su prisutne (npr. kada je pozadina crna,točkice su zelene,kada je bijela,roze su :S). Kažem,događalo mi se ovo s točkicama i ranije,ali se samo od sebe otklonilo,ili sam jednostavno reinstalirao Windows. Eh sad,brisao sam DirectX,ATi drivere,drivere od matične,sve. Instalirao iste ponovno = nema poboljšanja. Reinstalirao Windows = nema poboljšanja. Dakle,proguglao sam i proyahooao cijeli hebeni net,nigdje rješenja za ovaj problem nisam našao (= So...problem su te hebene točkice koje vidim na zaslonu. Mogu i screenshot provajdat ako je potrebno. Eh sad,ima li netko kakvih ideja? Hvala unaprijed i pozdrav iz Siska! M. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|