|
![]() |
#211 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam sa 1900XT (koja ima samo jače clockove, inače su iste) prošao CoD4, bez nekih problema, negdje između medium i low detalja doduše ![]() Tvoj će ga komp pokrenut, ali Celeron... Javi kako ide! I da, AGP novu se baš ne isplati kupovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Intel Pentiumnaš 4-vretaš
Datum registracije: Sep 2008
|
evo da ti pomognem ja imam kao vidiš na mojoj konfi x1950 pro,grafa večinom sve podržava i ja sam igro cod 4 na medium detalji i cod5 na medium,grafa je ok,samo ti treba jače napajanje i da se pohvalim s njom igram gta IV na medium detalji
![]() |
#213 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajd poslusaj i nemoj se praviti zatucan. dakle, imas celerona koji je inace, hm - slab. i imas ms 400W na kojeg ces pristekati 1950pro, koja zahjeva dodatno napajanje. ukratko - ne isplati ti se nikako jer mozes bolje proci. konkretno znam za 3650 (ddr3) sto mala radi, igrao cod4 na njoj bez ikakvog problema i najmanjeg, plus sto se manje grije od 1950pro, plus sto nema dodatnog napajanja i barem ce manje opterecivati napajanje koje je zalost. spusit ces pare nepotrebno, poslusaj i uzmi ili 3650 ili 7600gt. obje su i vise nego sposobne za danasnje igre u nekih medium/high detaljima (naravno - ravnam se da imas jos uvijek neki 17" crt), tako da nemoj ici na jace jer jednostavno nemas potrebe. btw, prvo trazis misljenje o grafickoj - mi napisemo, a ti nemojte mi preporuciavti drugu. ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
moje iskreno misljenje: promijeni kompletno sve, predji na PCI-E i DDR2 te ces si uvelike olaksat zivot... ovako upgradeavat jadnog celerona, pretakat iz supljeg u prazno i trosit novce na zastarjeli hardver... nema jednostavno smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Guest
|
Citiraj:
Hmmm ja bi radije na 7600GS/GT išao... Mnogo bolje se ponaša od X1950... Jer smatram da tvoj CPU neće moći X1950 nafilati do kraja... Najbolje potraži na tržnici polovno 6600GT, 6800GT, 7600GS/GT i 7800GS/GT u AGP izdanju, bit ćeš sretniji nego sa novom grafom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
imali tko preporuku za neku graficku karticu do recimo 600kn maks, da je u rangu recimo redeonke 9800pro ili jace... [nije mi bitno dali je ati ili nvidia] hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
|
Trebam pomoć oko odluke grafe
Vratio sam svoj stari pc iz smrti i počeo ga upgrade-at, nadodao sam rama, sada bi prešao na grafu, preporučite mi koje grafe da uzmem, nije važno koja marka, može biti i nvidija, i recite mi do koliko novca da idem? I je li tako da za ovu matičnu ide agp grafa? QDI KinetiZ 7EV ATX Mainboard - 5x PCI, 1x AMR, 1x AGP, 1x ISA (davon frei: 4x PCI, 1x AMR, 1x AGP, 1x ISA) - VIA KM-133 chipset - S3 Savage 3D Grafik onboard - AC'97 Audio onboard - 4x USB ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kiturin Džekson. 07.01.2009. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Registered User
|
koja je cijena tih grafa i jesu li bolje od ove onboard koje ja trenutno imam na racunalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Registered User
|
jel bi pasala neka GeForce FX jer mi ove koje si nabrojao baš i neće puno pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Registered User
|
dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Registered User
|
pa onda preporuči neke koje su max za ovu maticnu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Registered User
|
amd 2000 + palomino, 1.25 ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
procesor ti radi na 100MHz FSB-a, a defaultni FSB palomina je 133MHz tako da ti je procesor downclockan... uzmi neku AGP graficku do 100-150kn max, nista jace... kao sto rekoh, GF3/4/FX serija ili neka radeonka 9600... |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Registered User
|
ok, idem u potragu na tržnici onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
imam ja jednu geforce fx5200 dajem free... imam i neku staru iz 2000. godine ak ne i stariju (1999) pise na njoj 3dfx... 3dfx je kupila nvidia... starog celerona pga 3** nesto ,sam prodao za 5kn....
![]() |
#235 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav ekipi i sretna nova 2009! trazim agp karticu s tv-out jer bih zelio da mi klinci ne okupiraju komp zbog crtica nego da ih mogu pustati na TV dok ja radim nesto drugo. konfiguracija: P4@2,4GHz, ploca je ASRock P4V88 (AGP 8x, 128bit), napajanje Smartbox SMB-400, graficka ATI radeon 9600, dva harda... skoro pa se ne igram ![]() paprika? 200kn, eventualno sam vidio za 300kn u hgspotu ATI Radeon X1650 Pro nemam namjeru upgrejdati komp, nego za godinu kupiti novi tiha zelja mi je pasivno hladjenje, jer buku ne volim... fala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Registered User
|
Vratio sam svoj stari pc iz smrti i počeo ga upgrade-at, nadodao sam rama, sada bi prešao na grafu, preporučite mi koje grafe da uzmem, nije važno koja marka, može biti i nvidija, i recite mi do koliko novca da idem? I je li tako da za ovu matičnu ide agp grafa? QDI KinetiZ 7EV ATX Mainboard - 5x PCI, 1x AMR, 1x AGP, 1x ISA (davon frei: 4x PCI, 1x AMR, 1x AGP, 1x ISA) - VIA KM-133 chipset - S3 Savage 3D Grafik onboard - AC'97 Audio onboard - 4x USB ![]() Pisao sam o ovoj mojoj ploči, našao sam jednu pci grafu jel bi išla pci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
AGP 2x/4x utor je ako se ne varam,s malo povećim naponom. U to idu starije AGP grafe tipa Geforce 2/3/4 i Radeki 7/8 . Meni recimo na novijoj nforce3 ploči takve grafe nisu htjele bootati, dok je obrnuta situacija bila kad sam 9200 metnuo na KT133 ploču i skurio ju. Tako da treba dobro pogledati,šta ide unutra. Najbolje bi ti bilo neki Geforce 4200/4600/4800Ti pronaći,makar je to pravi raritet gotovo danas. @markok74 : Tako nešto bi ti bilo solidno,da. X1650pro. Pogotovo s obzirom da Smartbox ne bi 2min upogonio X1950pro i slične. ![]() Ja ti savjetujem da uzmeš za 50kn novo novcato 400W PSU od Wolverine-a tu,ako nije prodao,je Codegen,ali je valjda 3x bolje od Shitboxa. I držat će 2600pro/x1650pro/xt i takve nekad midrange grafe. Tako i kreni u potragu,7600GT - X1650pro - 2600pro,taj kalibar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
Viši je napon na AGP sabirnici kod starih ploča sa AGP 2X i 4X, tako da nove grafe 8X često dobiju po njonji. Dok recimo prilagodba AGP 2X/4X/8X gafi na 8X pločama je bez beda, jer se ploča automatski podesi i uravnoteži izlazni napon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ventovi se vrte,nje kao da ni nema. Ni beepa nema,dakle MBO ju ne kuži. ![]() |
|
![]() |
![]() |