| 
 | |||||||||||
|  27.12.2008., 00:10 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2008 Lokacija: Daruvar 
				 | 

lan party za novu godinu
			 dakle imamo 4 kompa i 2 modema / rutera, htijeli smo za novu godinu naravit manji lan party ugl da pređem na stvar dakle dali je moguce umreziti kompove i share-at internet ali posto samo ja i frend imamo flat onda smo htijeli 2 mreze na 4 kompa tj... dakle ja share-am internet jednom frendu a drugi frend share-a svoj internet cetvrtom frendu, sve ce ici preko kabla... ako netko ima neki dobar tutorial neka pls posta link a ja se sad bacam na gornju temu sa tutorialima i idem ih procitat.... hvala unaprijed i sretan bozic... | 
|   |   | 
|  27.12.2008., 00:24 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2008 Lokacija: Daruvar 
				 | ma ne nego imamo cijelu kucu za nas tak da ce u boravku bit 4 kompa i 4 ps2  a bit ce i masa zvucnika tak da radimo party al ono u boravku ce bit lan party XD za internet nepitaj vecina likova igra onaj shitni ogame i travian i na youtube-u stalno vise tak da ak im uspostavim internet oni ce bit za kompom a meni ostaju cure   btw onaj rakov tut sad citam sam mi internet to 2 konekcije na 4 kompa a | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.12.2008., 01:07 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: Hrvatistan 
				 | aha ako je tak (frendovima net tebi cure)   onda, treba ti samo jedna konekcija na net...sa dvije ces se previse zejebavat. najprakticnije bi bilo uzeti neki hub/switch ili konfigurirati jedan modem da radi samo ko switch i vuce net sa drugog modema. a jos jednostavnije bi bilo preko wirelessa xD ps2 ustekas drito u ruter a kompovi preko wlan  | 
|   |   | 
|  27.12.2008., 23:22 | #5 | 
| bycod Datum registracije: May 2004 Lokacija: Zagreb / Dubrava 
				 | wlan kartica ti je cca 100naku   
				__________________ | 
|   |   | 
|  24.01.2009., 12:23 | #8 | 
| Registered User Datum registracije: Jan 2009 Lokacija: zagreb 
				 | a u krc 
				__________________  | 
|   |   | 
|  | |